CELEBRITIES

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους


The Jennettes

15 Απριλίου 2021

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους

To τελευταίο χρονικό διάστημα οι φήμες ότι το λαμπερό ζευγάρι που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, τώρα χωρίζει είχαν φουντώσει. Ο λόγος για την Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez οι οποίοι τελικά ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι σε κοινή δήλωση, έγραψε πως προτιμούν να είναι καλοί φίλοι και ότι θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον μετά τον χωρισμό τους. Οι φήμες μιλούσαν για σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους αλλά οι ίδιοι είχαν δηλώσει ότι προσπαθούν να βρουν μια κοινή γραμμή.

jenny.gr

Το πρώην αρραβωνιασμένο ζευγάρι, λοιπόν, ανακοίνωσε στην εκπομπή Today το πρωί της Πέμπτης ότι έληξαν τη σχέση τους. Ήταν μαζί από το 2017 και αρραβωνιάστηκαν το 2019, μπορεί να μην ήταν πολλά χρόνια μαζί αλλά όλα έδειχναν ότι αυτή η σχέση θα οδηγούσε σε γάμο.

jenny.gr

Η δήλωση του ζευγαριού:

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον, και φυσικά για τα παιδιά που έχει ο καθένας μας. Από σεβασμό προς αυτά, το μόνο άλλο σχόλιο που πρέπει να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας έχετε στείλει πολύ ευγενικά λόγια και για την υποστήριξή σας».
 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.