CELEBRITIES

Jennifer Lopez: H εμφάνισή της χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνα που ενισχύει τις φήμες περί οριστικού χωρισμού


The Jennettes

7 Απριλίου 2021

Jennifer Lopez: H εμφάνισή της χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνα που ενισχύει τις φήμες περί οριστικού χωρισμού
Jennifer Lopez: H εμφάνισή της χωρίς το μονόπετρο των αρραβώνων της φουντώνει τις φήμες περί οριστικού χωρισμού

Η φωτογράφηση της Jennifer Lopez για το περιοδικό "InStyle" ενισχύει τις φήμες περί οριστικού χωρισμού από τον αγαπημένο της, Alex Rodriguez. O λόγος; Σύμφωνα με τα ξένα μέσα η λαμπερή star στο παρελθόν δεν αποχωριζόταν ποτέ το μονόπετρο των αρραβώνων της αλλά στις τελευταίες της τόσο εμφανίσεις όσο και σημαντικές φωτογραφίσεις φαίνεται να μην το φοράει.

Στο τελευταίο cover που έκανε, προτίμησε να φορέσει κοσμήματα αλλά το δαχτυλίδι των αρραβώνων της δεν ήταν ένα από αυτά. Φορούσε Chanel, Cartier και Tiffany & Co., αλλά τα media εστίασαν στο γεγονός ότι δεν επέλεξε το αγαπημένο της από όλα. 

Η ίδια μάλιστα είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον αγαπημένο της με μια ρομαντική φωτογραφία στο Instagram, η οποία απεικόνιζε τα χέρια τους με τον Rodriguez πιασμένα και στο δάχτυλό της είχε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι ενώ δήλωνε πως περιμένει με χαρά το γάμο της, στην εκπομπή της Ellen Lee DeGeneres. 

jenny.gr

Για την τραγουδίστρια, αυτός θα ήταν ο τέταρτος γάμος και για τον Rodriguez ο δεύτερος, ενώ αμφότεροι έχουν από δύο παιδιά, από τους προηγούμενους γάμους τους. Tο τεράστιο λοιπόν διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε η Jlo κοστίζει μία περιουσία. Tο συγκεκριμένο διαμάντι είναι 20 καρατίων και κοστίζει περίπου $4.5 εκατομμύρια." Οι ειδικοί εκτιμητές διαμαντιών δήλωσαν στο περιοδικό "People" ότι η τιμή του δαχτυλιδιού κυμαίνεται από 1 μέχρι 5 εκατομμύρια και μπορεί να είναι 11, 15 ή 20 καράτια.

Τώρα μένει να δούμε αν στις επόμενες εμφανίσεις της, θα φοράει το μονόπετρο ή το τέλος της σχέσης τους είναι οριστικό!

Photo credits: https://www.splashnews.com

Δείτε ακόμη:

Οι καλύτερες Οσκαρικές εμφανίσεις της JLo 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.