CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry δεν θα περπατήσουν μαζί στην κηδεία του Φιλίππου


The Jennettes

16 Απριλίου 2021

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry δεν θα περπατήσουν μαζί στην κηδεία του Φιλίππου
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέλφια δεν θα περπατήσουν δίπλα-δίπλα στην κηδεία του Φιλίππου, καθώς θα είναι ανάμεσά τους ο ξάδελφός τους, ο Peter Philips.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέλφια δεν θα περπατήσουν δίπλα-δίπλα στην κηδεία του Φιλίππου, καθώς θα είναι ανάμεσά τους ο ξάδελφός τους, ο Peter Philips.

Την Πέμπτη, το Ανάκτορο του Buckingham κυκλοφόρησε νέες λεπτομέρειες για την επερχόμενη κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου, η οποία θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor.

Ο William, 38, και ο Harry, 36 ετών, θα συνοδεύσουν τα μέλη της οικογένειας στο περπάτημα πίσω από το φέρετρο του παππού τους, αλλά ο ξάδερφος τους, ο Peter Phillips (γιος της πριγκίπισσας Anne), πρόκειται να περπατήσει ανάμεσά τους.

Για την δεύτερη πομπή στο παρεκκλήσι, ο Πρίγκιπας William θα περπατήσει με τον Peter. Πίσω τους θα είναι ο πρίγκιπας Harry και ο David Armstrong-Jones, ο γιος της Πριγκίπισσας Margaret και του Antony Armstrong-Jones.

jenny.gr

Η σειρά της πομπής ήταν «μια πρακτική αλλαγή παρά η αποστολή ενός σήματος», λέει εκπρόσωπος του Buckingham. «Αυτή είναι μια κηδεία και δεν πρόκειται να ενταχθούμε στις αντιλήψεις του δράματος. Οι ρυθμίσεις έχουν συμφωνηθεί και αντιπροσωπεύουν τις επιθυμίες της Αυτού Μεγαλειότητας».

Μόλις φτάσουν στο παρεκκλήσι, οι συμμετέχοντες θα φορούν μάσκες και θα κάθονται σε απόσταση έξι μέτρων, σύμφωνα με τις οδηγίες της COVID-19.

Ο Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Καλιφόρνια για πρώτη φορά μέσα σε έναν χρόνο για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του. Η Meghan - που περιμένει το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι - δεν συνόδευσε τον σύζυγό της. «Έχει συμβουλευτεί τον γιατρό της να μην ταξιδέψει», δήλωσε βασιλικός εκπρόσωπος.

jenny.gr

Λόγω της πανδημίας COVID-19, ο Δούκας του Εδιμβούργου θα κηδευτεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor το Σάββατο, περιτριγυρισμένος μόνο από στενά μέλη της οικογένειας και φίλους.

«Κατά έναν ειρωνικό τρόπο, είναι μάλλον όπως θα του άρεσε», δήλωσε η πρώην εκπρόσωπος του παλατιού, Ailsa Anderson. «Χωρίς φασαρία και ενόχληση».

Δείτε ακόμη:

9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.