CELEBRITIES

Oscars pre-show: Τα υποψήφια για Oscar τραγούδια και οι μοναδικές εκτελέσεις τους


The Jennettes

26 Απριλίου 2021

Pausini
Λίγο πριν αρχίσει η τελετή, οι θεατές είχαν την ευκαιρία κατά την διάρκεια του pre-show να δουν τα υποψήφια τραγούδια για το φετινό βραβείο Όσκαρ σε μοναδικές εκτελέσεις. 

Η μεγαλύτερη σεζόν βραβείων στην ιστορία έφτασε στο τέλος της με τα  Όσκαρ και μία τελετή διαφορετική από τα συνηθισμένα. Τα 93α Academy Awards τιμούν τον κινηματογράφο και τους εκπροσώπους του με μία δια ζώσης τελετή, στην οποία λόγω covid-19 επιτρέπονται μόνο οι υποψήφιοι και οι συνοδοί τους. 

Λίγο πριν αρχίσει η τελετή, οι θεατές είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του pre-show να δουν τα υποψήφια τραγούδια για το φετινό βραβείο Όσκαρ σε μοναδικές εκτελέσεις. 

Την αρχή έκανε η Σουηδή ερμηνεύτρια Molly Sandén, η οποία χάρισε τη φωνή της στον χαρακτήρα της Rachel McAdams στην ταινία «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga». Κατά τη διάρκεια του «Oscar: Into the Spotlight», ερμήνευσε στη σκηνή το υποψήφιο για το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού «Husavik», απευθείας από την πόλη Husavik στην Ισλανδία, μαζί με μια πολύ χαριτωμένη παιδική χορωδία με πουλόβερ και ένα φινάλε πυροτεχνημάτων. 

Η Diane Warren συνεργάστηκε με την Ιταλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, Laura Pausini, για να δημιουργήσει το κύριο θέμα για τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της Sophia Loren στο «The Life Ahead». Το ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Family Terrace του Academy Museum of Motion Pictures για να εκτελέσει το κομμάτι, με την Warren καθισμένη σε ένα κόκκινο πιάνο, να συνοδεύει την Pausini, η οποία ήταν ντυμένη με ένα εντυπωσιακό κοστούμι. 

Στη συνέχεια, αφού ταξίδεψαν από το Λονδίνο ειδικά για τα Όσκαρ, η τραγουδίστρια Celeste και ο συνθέτης Daniel Pemberton πήραν τη σκηνή στο Dolby Family Terrace για να παρουσιάσουν το δικό τους υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι, «Hear My Voice», από την ταινία «The Trial of the Chicago 7». Με φόντο τον νυχτερινό ουρανό του Λος Άντζελες, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι με μία αποκλειστικά γυναικεία ορχήστρα. 

Σειρά είχε ο star του «One Night in Miami» και υποψήφιος για Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού που τραγούδησε το «Speak Now», επίσης υποψήφιο για Όσκαρ. Ο Leslie Odom Jr. έδωσε μία παράσταση με έμφαση στη φωνή του, όντας μόνος του επί σκηνής με καπνούς γύρω του.

Τέλος, αφού τραγούδησε στα Emmys και κέρδισε το βραβείο Grammy, η H.E.R. ολοκλήρωσε τις live performances στη σκηνή του Μουσείου της Ακαδημίας με το πρωτότυπο τραγούδι της, «Fight For You», από την ταινία «Judas and the Black Messiah». Η H.E.R. συνόδευσε τον εαυτό της στα ντραμς, ενώ οι υπόλοιποι μουσικοί φορούσαν τα απαραίτητα Black Panther Party σύνολα από την ταινία.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.