CELEBRITIES

Η Cara Delevingne και η Paris Jackson έκαναν matching tattoos


The Jennettes

27 Απριλίου 2021

Cara Delevingne και Paris Jackson

Η Cara Delevingne λατρεύει να κάνει ίδια τατουάζ με τους αγαπημένους της ανθρώπους. Χθες το βράδυ, το μοντέλο αποκάλυψε το τελευταίο τατουάζ που έκανε, και το οποίο μοιράστηκε με την Paris Jackson. 

Οι δύο γυναίκες πήγαν μαζί στο after-party των Oscars, όπου έδειχναν υπέροχες σε coordinated outfits. Η Delevingne μοιράστηκε μάλιστα μία φωτογραφία, στην οποία ήταν αγκαζέ, με την ίδια να φορά ένα σμόκιν Ronald Vanderkemp και την Paris να είναι εντυπωσιακή μέσα σε ένα λευκό φόρεμα Monique Lhuillier. Σύμφωνα με το «Page Six», οι δυο τους έφυγαν από το πάρτι μαζί και τα κλικς των φωτογράφων τις συνέλαβαν στο αυτοκίνητο με χαμόγελα στα πρόσωπά τους.

jenny.gr

Ήταν η Paris Jackson όμως, που μοιράστηκε μαζί μας με υπερηφάνεια το νέο κοινό τους τατουάζ με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Η ίδια επέλεξε να τοποθετήσει το τριαντάφυλλο στο χέρι της ανάμεσα στο τατουάζ της με τον ηλίανθο και ένα ακόμα εμπνευσμένο από το άλμπουμ «Dangerous» του μπαμπά της. Η Delevingne έβαλε το λουλούδι στο πάνω μέρος του δεξιού χεριού της.

Η κόρη του Michael Jackson και το διάσημο μοντέλο συναντήθηκαν το 2017 στα MTV VMA Awards και αμέσως ξεκίνησαν να βγαίνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ταξίδεψαν μαζί στο Λονδίνο, την Ιταλία και την Τσεχική Δημοκρατία, όπου η Cara είχε κάποια γυρίσματα, ενώ δημοσίευσαν τη σχέση τους το 2018. Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι να κρατάει χέρια εκείνο το έτος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, καθώς και να φιλιέται σε διπλό ραντεβού με τον νονό της Paris, Macaulay Culkin και τη φίλη του, Brenda Song. 

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει σπίθα. Η Cara είναι πολύ ενθουσιασμένη από το γεγονός ότι η Paris είναι κόρη ενός από τους μουσικούς της ήρωες», είπε μια πηγή στο «The Sun» τότε. 

jenny.gr

Ενώ η Delevingne αναγνωρίζεται ως pansexual, η Paris έχει πει στο παρελθόν ότι δεν αισθάνεται ότι υπάρχει μία μόνο ετικέτα που να ταιριάζει στη σεξουαλικότητά της. «Δεν νιώθω ότι υπάρχει μια ετικέτα για τη σεξουαλικότητά που μου ταιριάζει. Οι ετικέτες γενικά, όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα, αλλά για όλα, νομίζω, είναι απλώς τρόποι να κατανοήσουν οι άνθρωποι τον κόσμο, να είναι σε θέση να κατηγοριοποιηθούν», είχε δηλώσει η Jackson στο «People».

Όσον αφορά τα τατουάζ, και οι δύο τα λατρεύουν. Όπως σημειώνει το «Page Six» , η Jackson έχει περισσότερα από 50 τατουάζ και η Delevingne έχει τουλάχιστον 20. Το μοντέλο συνηθίζει να κάνει matching τατουάζ. Είχε κάνει τα αρχικά της πρώην φίλης της, Ashley Benson, πέρυσι τον Αύγουστο, ενώ η ίδια και η Kaia Gerber έγραψαν «SOLEMATES» στα πόδια τους. Το 2014 η Cara έγραψε επίσης «DD» στο δεξί της ισχίο μαζί με το επίσης μοντέλο Jourdan Dunn, ενώ σύμφωνα με φήμες, σχεδίαζε ένα τατουάζ με τη Rihanna το 2013.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram Cara Delevingne, Instagram Paris Jackson 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.