CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Δημοσίευσαν νέα φωτογραφία του Archie με αφορμή τα 2α γενέθλιά του


The Jennettes

7 Μαΐου 2021

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Δημοσίευσαν νέα φωτογραφία του Archie με αφορμή τα 2α γενέθλιά του
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του Archie, με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του Archie, με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του.

Στη φωτογραφία με σέπια φίλτρο, που τραβήχτηκε έξω, ο Archie φωτογραφίζεται με την πλάτη του, κρατώντας ένα μπουκέτο μπαλόνια, ενώ φορά ένα πουλόβερ, τζιν και πάνινα παπούτσια.

Επίσης, για τα γενέθλια του Archie, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν μια νέα πρωτοβουλία για το μετοχικό κεφάλαιο COVID-19, που προωθήθηκε στον ιστότοπο του Archewell, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού τους, κάνοντας έκκληση για δωρεές προκειμένου να φτάσουν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό στις πιο φτωχές χώρες.

«Δεν θα είμαστε σε θέση να ανακάμψουμε πραγματικά έως ότου όλοι, παντού, έχουν ίση πρόσβαση στο εμβόλιο», ανέφερε η δήλωση. «Και με αυτήν την πρόθεση, σας προσκαλούμε να συνεισφέρετε ό, τι μπορείτε - αν έχετε τα μέσα να το κάνετε - για να φέρετε εμβόλια σε οικογένειες στα πιο ευάλωτα μέρη του κόσμου».

Εκτός από τη φιλανθρωπική υποστήριξη των γονιών του, ο Archie δέχθηκε επίσης ευχές γενεθλίων από πολλά άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge μοιράστηκαν μια φωτογραφία από τη βάπτιση του Archie, γράφοντας, «Ευχόμαστε στον Archie χαρούμενα 2α γενέθλια σήμερα».

Ο παππούς του Archie, ο πρίγκιπας Κάρολος και η γιαγιά του Camilla, η Δούκισσα της Κορνουάλης, μοιράστηκαν τις ευχές τους για το μικρό. «Χρόνια πολλά στον Archie, ο οποίος γίνεται δύο σήμερα», είπαν, δημοσιεύοντας μια γλυκιά φωτογραφία του Πρίγκιπα Harry, του Archie και του Πρίγκιπα Καρόλου.

Ο επίσημος λογαριασμός της Βασιλικής οικογένειας στο Instagram, «The Royal Family», που εκπροσωπεί την Βασίλισσα Ελισάβετ, μοιράστηκε μία φωτογραφία του Harry και της Meghan καθώς δείχνουν για πρώτη φορά τον γιο τους στον κόσμο στο Κάστρο του Windsor τον Μάιο του 2019.

Η λεζάντα γράφει, «Ευχόμαστε στον Archie Mountbatten-Windsor πολύ χαρούμενα 2α γενέθλια σήμερα». Το μήνυμα είναι πανομοιότυπο με αυτό που μοιράστηκε για τα 6α γενέθλια της Πριγκίπισσας Charlotte την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε ακόμη: 9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.