CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Η κόρη της μόλις έγινε 17 ετών και είναι ολόιδια με τη μαμά της


The Jennettes

17 Μαΐου 2021

Gwyneth Paltrow: Η κόρη της μόλις έγινε 17 ετών και είναι ολόιδια με τη μαμά της
Η ηθοποιός μοιράστηκε μια νέα τρυφερή φωτογραφία προς τιμήν των γενεθλίων της κόρης της, Apple.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια νέα τρυφερή φωτογραφία προς τιμήν των γενεθλίων της κόρης της, Apple.

Το 2004, η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την Apple Martin, στον κόσμο - και έκανε αμέσως πρωτοσέλιδα, χάρη στο μοναδικό της όνομα. 

Στις 14 Μαΐου, η Paltrow δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της Apple προς τιμήν των 17ων γενεθλίων της και η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή.

«Μπορεί να είναι αλήθεια; 17 σήμερα; Το πιο γλυκό μου κορίτσι. Είσαι η ζωή μου. Με κάνεις να ξεκαρδίζομαι κάθε μέρα. Είσαι έξυπνη και δουλεύεις σκληρά. Είσαι εντελώς ‘εσύ’, κάτι που σέβομαι και θαυμάζω τόσο πολύ. Εύχομαι να είχα έστω και λίγο από την αποδοχή του εαυτού που έχεις εσύ στην ηλικία σου. Προκαλείς έμπνευση και είσαι πολύ cool. Θυμάμαι το πρωί που ήρθες στον κόσμο, τόσο αψεγάδιαστη. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό ήταν πριν από 17 χρόνια. Χρόνια πολλά, άγγελέ μου», έγραψε η περήφανη μαμά στη λεζάντα.

Η Apple έχει ξεκινήσει να κάνει δειλά βήματα προς το modeling. Αν και δεν είναι ηθοποιός ή μοντέλο πλήρους απασχόλησης, η Apple φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της, η οποία έχει κοσμήσει το εξώφυλλο πολλών περιοδικών, όπως τα Shape, Elle και Glamour.

Σε ηλικία 16 ετών, η Apple εμφανίστηκε σε ένα διαφημιστικό βίντεο για το Goop, την εταιρεία ευεξίας και τρόπου ζωής της Paltrow. Μια ιστορία μεγάλου μήκους στον ιστότοπο της Goop αποκάλυψε ότι η νεαρή απολαμβάνει περιοδικά και παίζει κιθάρα στον ελεύθερο χρόνο της. «Μου αρέσει να φτιάχνω καφέ. Αν έχω χρόνο, τον αφρίζω με κανέλα και μοσχοκάρυδο και έπειτα το ρίχνω πάνω σε πάγο», δήλωσε. «Δεν μου αρέσει ο ζεστός καφές».

Εκτός από την παρόμοια εμφάνιση, το δίδυμο μαμάς-κόρης μοιράζεται μια παρόμοια αίσθηση του στυλ - αλλά αυτό δεν συνέβαινε πάντα. «Της κόρης μου της αρέσει τώρα το στυλ μου, κάτι που είναι υπέροχο, γιατί υπήρχε μια περίοδος όπου νόμιζε ότι ήμουν χάλια», δήλωσε η ηθοποιός στο People νωρίτερα αυτό το μήνα. Η Paltrow είπε ότι τώρα η Apple δανείζεται τα ρούχα της και της αρέσουν «τα μπλουζάκια και τα παπούτσια της».

Δείτε ακόμη: Το πρωινό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.