CELEBRITIES

Emma Watson: Απαντάει στις φήμες περί αρραβώνα για πρώτη φορά


The Jennettes

20 Μαΐου 2021

Emma Watson: Απαντάει στις φήμες περί αρραβώνα για πρώτη φορά
Emma Watson: Απαντάει στις φήμες περί αρραβώνα για πρώτη φορά

Η Emma Watson μπορεί να έμεινε μακριά από τα social media και να πήρε αποστάσεις από κάθε επίσημο κάλεσμα αλλά μόλις εμφανίστηκε και θέλησε να απαντήσει σε όλους για τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός εμφανίστηκε ξανά στο Twitter και έβαλε τέλος στις φήμες για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή. Η πρώτη φήμη που διέψευσε ήταν ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον σύντροφό της, Leo Robinton.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Αγαπημένοι μου θαυμαστές, οι φήμες για το αν είμαι αρραβωνιασμένη ή όχι, ή αν η καριέρα μου είναι αδρανής ή όχι, είναι ένας τρόπος για να πάρουν clicks κάθε φορά που αποκαλύπτεται αν είναι αλήθεια ή όχι. Αν έχω νέα- σας υπόσχομαι θα τα μοιραστώ μαζί σας».

Ακόμη, η Watson σημείωσε  στο Twitter ότι όταν δεν υπάρχουν νέα της να υποθέσουν ότι απλά «περνάω ήσυχα την πανδημία όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, αποτυγχάνοντας να φτιάξω ψωμί, φροντίζοντας τους δικούς μου και κάνοντας ό,τι μπορώ για να μην μεταδώσω έναν ιό που ακόμα επηρεάζει τόσο πολύ κόσμο. Σας στέλνω την αγάπη μου, εύχομαι να είστε καλά και όσο ευτυχισμένοι γίνεται σε αυτές τις περίεργες εποχές. Και πάλι, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζονται τόσο σκληρά για να μας κρατήσουν ασφαλείς και καλά». 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.