CELEBRITIES

Η Anya Taylor-Joy μόλις επιβεβαίωσε ότι είναι fashion icon- Tα looks της στο SNL ήταν ένα κι ένα


Μάρθα Κουμπάνη

24 Μαΐου 2021

Η Anya Taylor-Joy μόλις επιβεβαίωσε ότι είναι fashion icon- Tα looks της στο SNL ήταν ένα κι ένα

Η Anya Taylor-Joy είναι η πρωταγωνίστρια με την ιδιαίτερη ομορφιά που έγινε γνωστή μέσα από το "The Queen's Gambit". 

Η Αnya έχει αποδείξει ότι το έχει με το στιλ,ιδίως μέσα από τα red carpet looks της. Αυτή την φορά ήταν guest παρουσιάστρια την 46η σεζόν του δημοφιλούς show Saturday Night Live στο τελευταίο live της εκπομπής για φέτος. Εκεί λοιπόν, απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται fashion icon.

Στην έναρξη του show, η Τaylor-Joy εμφανίστηκε, φορώντας ένα λευκό σατέν μάξι φόρεμα με flare τελείωμα στη φούστα και λεπτομέρεια από φτερά στον ώμο του σχεδιαστή Peter Do, ενώ τα κοσμήματά της ήταν Tiffany & Co. 

Στη δεύτερη εμφάνισή της ήταν 1960s μίνι navy φόρεμα σε A γραμμή και με λευκή ζώνη στη μέση, το οποίο συνδύασε με λευκές μπότες πάνω από το γόνατο. Όπως αποκάλυψε ο στιλίστας της, Law Roach, πρόκειται για ένα σπάνιο κομμάτι του οίκου Courrèges το οποίο ανήκει στην προσωπική του συλλογή. Την εμφάνιση ολοκλήρωσαν λευκά στρογγυλά σκουλαρίκια και hairstyle με όγκο χαρακτηριστικό επίσης των '60s.

Σε άλλο look επέλεξε λεοπάρ slip dress του Brandon Maxwell, ενώ ακόμα και η έξοδός της από το studio ήταν αντάξια μιας μεγάλης σταρ.

Με ένα εκθαμβωτικό κοραλλί gown με λεπτομέρειες από φτερά στο ίδιο χρώμα και σατέν ζώνη.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:  Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.