CELEBRITIES

Heidi Klum: Η τρυφερή ευχή της κόρης της, Leni, για τα γενέθλιά της


The Jennettes

2 Ιουνίου 2021

Heidi Klum: Η τρυφερή ευχή της κόρης της, Leni, για τα γενέθλιά της
Η 17χρονη κόρη της Heidi Klum, Leni, μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα στο Instagram για να γιορτάσει τα 48α γενέθλια της διάσημης μαμάς της.

Η 17χρονη κόρη της Heidi Klum, Leni, μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα στο Instagram για να γιορτάσει τα 48α γενέθλια της διάσημης μαμάς της.

Η Leni δημοσίευσε ένα τρυφερό post στη Heidi στο Instagram, συμπεριλαμβανομένης μιας glam φωτογραφίας από τα παρασκήνια μιας φωτογράφισης του δίδυμου που είναι ολόιδιες και μια αξιολάτρευτη throwback φωτογραφία, από όταν η Leni ήταν μωρό.

«Τα γενέθλια της καλύτερης μου φίλης! Σ' αγαπώ, μαμά», έγραψε στη λεζάντα η Leni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Τα 17α γενέθλια της Leni ήταν μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, στις 4 Μαΐου. Η Heidi δημοσίευσε επίσης προς τιμήν της ξεχωριστής ημέρας της κόρης της και αποκάλυψε ότι στην πασαρέλα της Victoria's Secret Fashion Show το 2003, ήταν έγκυος με τη Leni!

Μοιράστηκε ένα βίντεο από το show, στο οποίο η Heidi φορούσε τα εσώρουχα της μάρκας και έγραψε στη λεζάντα: «Δεν περπατάω μόνη μου την πασαρέλα εδώ».

«Αν κοιτάξω προσεκτικά τότε μπορώ να δω ότι αρχίζεις να φαίνεσαι στους 4 μήνες @LeniKlum. Σε αγαπούσα πριν γεννηθείς και θα σε αγαπάω για πολύ ακόμη, αφού κλείσω τα μάτια μου για πάντα», πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Η Heidi γέννησε τη Leni τον Μάιο του 2004, αμέσως μετά το χωρισμό της από τον Ιταλό επιχειρηματία, Flavio Briatore. 

Τον Δεκέμβριο του 2009, η Leni υιοθετήθηκε από τον -τώρα- πρώην σύζυγο της Klum, Seal. Το ζευγάρι μοιράζεται άλλα τρία παιδιά: Τους Henry, 15, Johan, 14 και Lou, 11. Η Klum παντρεύτηκε τον μουσικό του συγκροτήματος Tokio Hotel, Tom Kaulitz, τον Ιούλιο του 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Ενώ η Heidi κρατούσε τη Leni έξω από το κοινό για μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας, το ανερχόμενο μοντέλο βρέθηκε στο προσκήνιο πέρυσι, όταν έκανε το ντεμπούτο της στο modeling στο εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου / Φεβρουαρίου 2021 της Vogue Γερμανίας, δίπλα στη μητέρα της.

Η Heidi μίλησε πρόσφατα για την ανερχόμενη καριέρα της κόρης της, λέγοντας ότι η Leni «έκανε φανταστική δουλειά».

«Προφανώς, ως μητέρα, θέλω το παιδί μου να κάνει ό, τι θέλει να κάνει. Η βιομηχανία είναι υπέροχη και τη λατρεύω και είμαι σε αυτήν για πάνω από 20 χρόνια, αλλά απαιτεί επίσης πολλά ταξίδια, είναι διαφορετικό», εξήγησε, προσθέτοντας: «Πρέπει να είσαι δυνατός άνθρωπος, ειδικά ως γυναίκα πρέπει να είσαι πολύ δυνατή».

Δείτε ακόμη: Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των supermodels των 90's 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.