CELEBRITIES

Jackie Kennedy: Η κρυφή ρομαντική ιστορία της με έναν Βρετανό διπλωμάτη γίνεται ταινία


The Jennettes

16 Ιουνίου 2021

Jackie Kennedy: Η κρυφή ρομαντική ιστορία της με έναν Βρετανό διπλωμάτη γίνεται ταινία
Πριν η Πρώτη Κυρία Jackie Kennedy γίνει η σύζυγος του Έλληνα μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση, το 1968, έζησε μια σύντομη ρομαντική ιστορία με έναν Βρετανό διπλωμάτη. Και αν σας ακούγεται ιδανική υπόθεση για ταινία -τότε μαντέψτε- θα γίνει!

Πριν η Πρώτη Κυρία, Jackie Kennedy, γίνει η σύζυγος του Έλληνα μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση, το 1968, έζησε μια σύντομη ρομαντική ιστορία με έναν Βρετανό διπλωμάτη. Και αν σας ακούγεται ιδανική υπόθεση για ταινία -τότε μαντέψτε- θα γίνει!

Πέντε χρόνια μετά από την αξέχαστη ερμηνεία της Natalie Portman στο «Jackie», μια νέα ταινία για τη ζωή της θρυλικής Jackie O και την κρυφή ερωτική ζωή της, πρόκειται να αρχίσει γυρίσματα σύντομα. Αυτή τη φορά, η Gemma Arterton θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με τίτλο «37 Heavens», η ταινία λαμβάνει μέρος τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του JFK. Επικεντρώνεται ειδικά στην φημολογούμενη σχέση μεταξύ της Jackie και του Βρετανού διπλωμάτη Λόρδου David Harlech, που θα υποδυθεί ο Guy Pearce.

Ο Harlech ήταν Βρετανός Πρέσβης στο Λευκό Οίκο όταν ο Kennedy ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ και διατήρησε μια σχέση με την Jackie μετά τη δολοφονία του. Η ταινία πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή το 2022, θα σκηνοθετηθεί από τον Marc Munden, ενώ γράφτηκε από τον Steve Austin.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία χρονολογεί την επίσκεψη της Jackie και του Harlech το 1967 στην Καμπότζη. 

«Φτάνοντας στην Καμπότζη ως προσωπικοί προσκεκλημένοι του πρίγκιπα Sihanouk, ο οποίος είναι απελπισμένος να αποκαταστήσει τους διπλωματικούς δεσμούς με τις Ηνωμένες Πολιτείες, η πρώην Πρώτη Κυρία συνοδεύεται από τον παλιό της φίλο, τον πρόσφατα χήρο, Harlech», διαβάζει η σύνοψη. «Είναι σε μια μυστική αποστολή για τον Robert Kennedy να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ - και να περάσει μια εβδομάδα μόνος με τη γυναίκα που αγαπά».

Το ζευγάρι δεν μίλησε ποτέ δημόσια για τη σχέση τους, αλλά αναφέρθηκε ότι ο Λόρδος Harlech είχε κάνει πρόταση γάμου στη Jackie, η οποία τελικά αρνήθηκε. 

Σε επιστολές που εμφανίστηκαν μετά το θάνατό τους, η Jackie έγραψε: «Αν ποτέ μπορώ να βρω κάποια θεραπεία και κάποια άνεση - πρέπει να είναι με κάποιον που δεν είναι μέρος του κόσμου του παρελθόντος και του πόνου μου».

Τελικά, παντρεύτηκε τον Ωνάση τον Οκτώβριο του 1968, ενώ ο Λόρδος Harlech παντρεύτηκε την Αμερικανίδα κοσμική και συντάκτρια της Vogue, Pamela Colin, ένα χρόνο αργότερα, το 1969.

Δείτε ακόμη: Οι πιο ωραίες εμφανίσεις της Jackie Kennedy Onassis

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.