CELEBRITIES

Η Oprah Winfrey αποκαλύπτει πώς μία ερώτηση την καθιέρωσε ως «βασίλισσα της τηλεόρασης»


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

Η Oprah Winfrey αποκαλύπτει πώς μία ερώτηση την καθιέρωσε ως «βασίλισσα της τηλεόρασης»

Αν μία γυναίκα μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το δύσκολο δρόμο προς την επιτυχία, αυτή είναι σίγουρα η Oprah Winfrey, η  «βασίλισσα της τηλεόρασης» . Ξέρει τα βήματα, τα εμπόδια, τις αναποδιές. Γνωρίζει τον τρόπο σκέψης ενός ανθρώπου που είναι αποφασισμένος να φτάσει ψηλά. 

Της πήρε, όμως, χρόνο. Έκανε λάθη και δοκιμάστηκε, μέχρι να ανακαλύψει τον πραγματικό σκοπό της ζωής αλλά και της εκπομπής της. Το 1998, συγκεκριμένα, κάλεσε αρκετούς ρατσιστές στο κοινό. Στόχος της ήταν να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους, να τους εκθέσει. Κατά τη διάρκεια του σόου, όμως, κατάλαβε πως χρησιμοποιούσαν τη δημοσιότητα που τους δόθηκε ώστε να προωθήσουν τις αντιλήψεις τους. 

Αντί να τους χρησιμοποιεί εκείνη για την κατάρριψη των φυλετικών διακρίσεων, συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, θέμα της εκπομπής ήταν η απιστία των παντρεμένων ζευγαριών. Ένας άνδρας βρισκόταν μπροστά από την κάμερα, με τη σύζυγο και την ερωμένη του. Και είπε σε όλους ότι η δεύτερη, ήταν έγκυος. «Μείναμε άφωνοι, γιατί δεν το περιμέναμε», αποκαλύπτει στο Inc. «Κοίταξα τη γυναίκα του στα μάτια και, σας το λέω ειλικρινά, ο πόνος και η ντροπή, η ταπείνωση που είδα, είναι ακόμη στο μυαλό μου. Είπα στην παραγωγή “Μην αφήσετε κανέναν να εξευτελιστεί ή να ταπεινωθεί μπροστά μου”».

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλό, να βοηθήσουμε», είπε στην ομάδα της. «Και η ερώτηση “Πώς θα εξυπηρετήσουμε καλύτερα το θεατή” θα βρίσκεται πίσω από κάθε μας κίνηση, από τώρα και για πάντα».

Τότε ήταν που η εκπομπή εκτοξεύθηκε. «Δεν ήμασταν μόνο μία επιτυχία, γίναμε φαινόμενο», εξηγεί σήμερα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Η επιτυχία ήρθε τη στιγμή που έπαψε να είναι ο στόχος. Αυτή είναι και η συμβουλή της προς τους νέους.

«Μην ανησυχείτε για την “επιτυχία”. Παλέψτε για να βγάλετε προς τα έξω τον πιο αληθινό, τον καλύτερο εαυτό σας – και αυτόν τον εαυτό χρησιμοποιήστε για να βοηθήσετε τον κόσμο», τόνισε. «Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το ταλέντο μου για κάτι καλό; Πώς να εξυπηρετήσω;» είναι οι ερωτήσεις που, αν κάνουμε στον εαυτό μας, θα φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε. 

«Σας το εγγυώμαι, με αυτόν τον τρόπο, ανεξάρτητα από το ταλέντο σας, θα πετύχετε», τονίζει η Oprah
 

Δείτε ακόμη: Το πολυτελές αγρόκτημα της Oprah Winfrey αξίας 6,85 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ισπανία (362530)"

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.