CELEBRITIES

Ana de Armas: Η νέα της σχέση με τον Αντιπρόεδρο του Tinder μετά τον Ben Affleck


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

Ana de Armas: Η νέα της σχέση με τον Αντιπρόεδρο του Tinder μετά τον Ben Affleck
Μετά την επανασύνδεση του πρώην φίλου της Ben Affleck με την Jennifer Lopez, φαίνεται ότι και η Ana de Armas έχει πλέον προχωρήσει παρακάτω. Η ηθοποιός βγαίνει τώρα με τον Paul Boukadakis, τον Αντιπρόεδρο της πιο δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών, Tinder, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six. 

Μετά την επανασύνδεση του πρώην φίλου της Ben Affleck με την Jennifer Lopez, φαίνεται ότι και η Ana de Armas έχει πλέον προχωρήσει παρακάτω. Η ηθοποιός βγαίνει τώρα με τον Paul Boukadakis, τον Αντιπρόεδρο της πιο δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών, Tinder, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six. 

H De Armas προφανώς έβγαινε αθόρυβα με τον Boukadakis για λίγους μήνες, μετά τη διακοπή του ειδυλλίου με τον Affleck τον Ιανουάριο. «Ο Paul και η Ana γνωρίστηκαν μέσω φίλων. Η βάση του είναι στο Austin, αλλά χωρίζει το χρόνο του μεταξύ Texas και Santa Monica. Πέρασε πολύ χρόνο με την Ana πριν εκείνη φύγει από τις ΗΠΑ για να γυρίσει τη νέα της ταινία», ανέφερε πηγή κοντά στο ζευγάρι προσθέτοντας ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους μέχρι τώρα και ενώ βγαίνουν λίγο μόνο καιρό, εκείνος έχει ήδη συστήσει την  ηθοποιό στα μέλη της οικογένειάς του.

Τον Απρίλιο, η ηθοποιός εντοπίστηκε να περπατά με το σκύλο της και να πίνει καφέ στο Hollywood Hills με έναν μυστήριο άντρα που μοιάζει πολύ με τον Boukadakis. Αλλά από τότε, το ζευγάρι έπρεπε να δει πώς η νέα αυτή σχέση λειτουργεί εξ αποστάσεως, καθώς, τον Μάιο, η de Armas έπρεπε να πετάξει στη Μαγιόρκα για να γυρίσει τη νέα ταινία του Netflix, «The Gray Man». 

Ο Boukadakis ήταν επίσημα ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της τεχνολογικής startup «Wheel», ένα κοινωνικό δίκτυο που δημιουργήθηκε για να μοιράζεται ιστορίες βίντεο, θυμίζοντας το Snapchat. Η εταιρεία του εξαγοράστηκε από το Tinder το 2017 και έγινε Αντιπρόεδρος ειδικών πρωτοβουλιών, αναπτύσσοντας διαδραστικό περιεχόμενο για την εφαρμογή γνωριμιών, όπως η σειρά «Swipe Night. Ίσως το ζευγάρι να ήρθε κοντά και εξαιτίας του κοινού τους πάθους για τη δημιουργία ταινιών, καθώς πριν ο Boukadakis μπει στον τεχνολογικό κόσμο, εργάστηκε επίσης ως βοηθός κάμερας, παραγωγός τριών ταινιών μικρού μήκους και ηθοποιός σε έξι ταινίες. 

Όταν η de Armas και ο Affleck χώρισαν επίσημα μετά από σχεδόν ένα χρόνο ραντεβού, μια πηγή είπε στο People εκείνη την εποχή, ότι η απόφαση τους ήταν αμοιβαία και έγινε σε φιλικό κλίμα.  Το ζευγάρι, που φέρεται να χώρισε μέσω τηλεφώνου, είχε κάνει πολλές συζητήσεις για το μέλλον που τους οδήγησε στην απόφαση να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους. Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ενώ ο Affleck και η de Armas βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στη ζωή τους, υπάρχει ακόμα βαθιά αγάπη και σεβασμός. Γεγονός, που θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα όταν αργότερα αυτό το καλοκαίρι, οι δυο τους θα επανενωθούν στην περιοδεία τύπου για την ταινία τους «Deep Water».
 

Δείτε ακόμη: Flashback: Jennifer Lopez-Ben Affleck

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.