CELEBRITIES

H Serena Williams κάνει «ζέσταμα» με την 3χρονη κόρη της και είναι ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει


The Jennettes

18 Ιουνίου 2021

H Serena Williams κάνει «ζέσταμα» με την 3χρονη κόρη της και είναι ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει
Είναι μία από τις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα τένις – δηλαδή, κάνει «ζέσταμα» με την κόρη της. Η Serena Williams ανάρτησε το πιο γλυκό βίντεο προπόνησης με την τρίχρονη Alexis Olympia Ohanian Jr. που, απ’ ό, τι φαίνεται, θα ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς της.

Είναι μία από τις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα τένις – δηλαδή, κάνει «ζέσταμα» με την κόρη της. Η Serena Williams ανάρτησε στο Instagram το πιο γλυκό βίντεο προπόνησης με την τρίχρονη Alexis Olympia Ohanian Jr. που, απ’ ό, τι φαίνεται, θα ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς της.

«Θέλεις να παίξουμε ένα ωραίο παιχνίδι;», της ρωτάει η Serena. Και ξεκίνησαν τα jumping jacks, τις διατάσεις και το αγαπημένο παιδικό «Κεφάλι, ώμοι, γόνατα και πόδια».

«Είσαι τόσο καλή προπονήτρια που μάλλον θα σε χρειαστώ για τα δικά μου παιδιά», σχολίασε ο προπονητής της πρωταθλήτριας, Patrick Mouratoglou

Ανυπομονούμε να τις ξαναδούμε μαζί στο γήπεδο!

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits\

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.