CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: «Η κόρη μου δεν έχει δει ποτέ καμία ταινία μου»


The Jennettes

18 Ιουνίου 2021

Gwyneth Paltrow: «Η κόρη μου δεν έχει δει ποτέ καμία ταινία μου»
Η Gwyneth Paltrow μπορεί να είναι βραβευμένη με Όσκαρ και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Χόλυγουντ, αλλά η κόρη της Apple δεν έχει δει ποτέ την ηθοποιό στην οθόνη.

Πώς θα ήταν να βλέπεις κάποιο δικό σου άτομο στο γυαλί μιας οθόνης να υποδύεται κάποιον άλλον; Και ειδικά αν σκεφτείς ότι αυτό το άτομο είναι η μαμά σου; 

Πολλά παιδιά αστέρων έχουν δηλώσει πως απέχουν από το να παρακολουθούν τις ταινίες των διάσημων γονιών τους και ένα από αυτά είναι η κόρη της Gwyneth Paltrow, Apple!

Η Gwyneth Paltrow μπορεί να είναι βραβευμένη με Όσκαρ και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Χόλυγουντ, αλλά η κόρη της Apple δεν έχει δει ποτέ την ηθοποιό στην οθόνη.

Η Paltrow, 48 ετών, αποκάλυψε ότι η 17χρονη κόρη και γιος της, ο Moses, 15 ετών, δεν έχουν εκφράσει μεγάλο ενδιαφέρον για να δουν μία από τις πολλές φημισμένες ταινίες της.

«Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει ποτέ σε μια ταινία», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας, «Νομίζω ότι ο γιος μου έχει δει τα Iron Man λίγο, αλλά δεν νομίζω ότι η κόρη μου με έχει δει ποτέ σε μια ταινία».

Η ιδρύτρια της Goop πρόσθεσε ότι η Apple «πιστεύει ότι είναι περίεργο όταν είμαι στην οθόνη». «Λέει ότι της αρέσω εδώ», είπε η ηθοποιός καθώς έβαλε και τα δύο χέρια πάνω από την καρδιά της.

Η Paltrow παραδέχτηκε: «Επίσης, κι εγώ μισώ να βλέπω τον εαυτό μου σε μια ταινία». Όμως, υπάρχει μια σκηνή που δεν την πειράζει να ξαναδεί.

Τη Δευτέρα, η ηθοποιός βρέθηκε ξανά με τους συμπρωταγωνιστές της από την ταινία του 2001 «The Royal Tenenbaums», όπου θυμήθηκε μια ειδική επίσκεψη από τον πατέρα της, τον πρώην παραγωγό και σκηνοθέτη Bruce Paltrow, ενώ έκανε την κλασική ταινία.

Η ηθοποιός είπε, «Έχω τη μνήμη του μπαμπά μου να επισκέπτεται» το σετ, ενώ γύριζε μια σκηνή. «Ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα. Είναι η μόνη σκηνή που μπορώ να παρακολουθήσω σε ολόκληρη την καριέρα μου».

Ο Bruce πέθανε τον επόμενο χρόνο από επιπλοκές καρκίνου και πνευμονίας. Ήταν 58 ετών.

Δείτε ακόμη: Το πρωινό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.