CELEBRITIES

Anya Taylor-Joy: Μοιράζεται την εμπειρία της από την Ελλάδα και το show Dior


The Jennettes

23 Ιουνίου 2021

Anya Taylor-Joy: Μοιράζεται την εμπειρία της από την Ελλάδα και το show Dior
Τι είπε η Anya Taylor-Joy για την Ελλάδα

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το show του εμβληματικού γαλλικού οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο και φυσικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Τόσο η επίδειξη όσο και η συλλογή ενθουσίασαν τον κόσμο της μόδας που είχε στραμμένο το βλέμμα του στην Αθήνα. Η Maria Grazia Chiuri τίμησε μέσα από τη συλλογή Cruise 2022 τον ελληνικό πολιτισμό και την ιστορία, με αφορμή και τα 200 χρόνια από τηνΕλληνική Επανάσταση που συμπληρώθηκαν φέτος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του show είδαμε διεθνείς celebrities, οπως η Cara Delevingne και η ηθοποιός Anya Taylor-Joy. H τελευταία μοιράστηκε την εμπειρία της τόσο από την Ελλάδα όσο και από το μοναδικό show σε ένα βίντεο.

«Ήταν απίστευτο, μια μοναδική αισθητήρια εμπειρία. Περίμενα την τελειότητα, γιατί είναι ο οίκος Dior, αλλά δεν περίμενα πόσο μαγικά θα είναι σε έναν τόπο με τέτοια ιστορία. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της ελληνικής μυθολογίας και είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα εκεί» είπε η ηθοποιός στην κάμερα.

«Το αγαπημένο μου κομμάτι του show ήταν όταν τα μοντέλα περπατούσαν μπροστά από το φως με τέτοιο τρόπο που φαίνονταν τα πόδια τους μέσα από τα αέρινα υφάσματα», συνέχισε. Η σταρ σχολίασε πόσο όμορφος ήταν ο τρόπος που το show συνδύαζε το φως με την μουσική, ενώ τα πυροτεχνήματα στο τέλος δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα. «Αισθάνομαι τυχερή που είχα αυτή την εμπειρία».

Δείτε ακόμη:Dior Cruise 2022 Athens

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.