CELEBRITIES

O Justin Timberlake στο πλευρό της Britney Spears: «Καμία γυναίκα να μη ζητάει άδεια για όσα της ανήκουν»


The Jennettes

24 Ιουνίου 2021

O Justin Timberlake στο πλευρό της Britney Spears: «Καμία γυναίκα να μη ζητάει άδεια για όσα της ανήκουν»

Μετά την κατάθεση της Britney Spears και τις αποκαλύψεις για το μαρτύριο των τελευταίων 13 ετών, ο πρώην σύντροφός της, Justin Timberlake, στέκεται στο πλευρό της.

«Μετά απ’ όσα είδαμε σήμερα, όλοι μας πρέπει να στηρίζουμε την Britney σ’ αυτές τις στιγμές. Ανεξάρτητα από το παρελθόν μας, καλό και κακό, αλλά και το πόσο παλιά ήταν… αυτό που της συμβαίνει, δεν είναι σωστό. Καμία γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να κρατηθεί παρά τη θέλησή της… ή να πρέπει να ζητήσει άδεια για να έχει πρόσβαση σε όσα της ανήκουν και δούλεψε σκληρά για να τα αποκτήσει. Η Jess και εγώ στέλνουμε την αγάπη και την απόλυτη στήριξή μας στην Britney σε όλο αυτό. Ελπίζουμε πως το δικαστήριο και η οικογένειά της θα κάνουν το σωστό και θα την αφήσουν να ζήσει όπως επιθυμεί».

Οι δύο καλλιτέχνες ήταν ζευγάρι από το 1998 έως το 2002. Ο Timberlake ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο της συμπεριφέρθηκε, αμέσως μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

«Λυπάμαι βαθιά για τις φορές που αποτέλεσα μέρος του προβλήματος, όταν μίλησα χωρίς να με αφορά ή δε μίλησα όταν έπρεπε. Καταλαβαίνω πως υπήρξα κατώτερος των περιστάσεων και βγήκα κερδισμένος από ένα σύστημα που προωθεί το μισογυνισμό και το ρατσισμό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη συγκεκριμένα από τις Britney Spears και Janet Jackson ξεχωριστά, επειδή νοιάζομαι για εκείνες και τις σέβομαι και ξέρω πως απέτυχα. Αισθάνομαι, επίσης, υποχρεωμένος να πάρω θέση επειδή όλοι αξίζουν κάτι καλύτερο και, κυρίως, επειδή υπάρχει μία ευρύτερη συζήτηση στην οποία θέλω με όλη μου την καρδιά να συμμετάσχω», δήλωσε.

 

Δείτε ακόμα:


 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.