CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει το fitness μυστικό της - Πώς διατηρείται σε καλύτερη φόρμα από ποτέ


The Jennettes

24 Ιουνίου 2021

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει το fitness μυστικό της - Πώς διατηρείται σε καλύτερη φόρμα από ποτέ
Παρότι η φυσική κατάσταση της Jennifer Aniston είναι εξαιρετική, δεν ασπάζεται τη φιλοσοφία του «όλα ή τίποτα» στο fitness. Αντί για αυτό, κάνει τα προγράμματα που της φτιάχνουν τη διάθεση και ξέρει πως θα της γίνουν συνήθεια – ποτέ δεν «τιμωρεί» το σώμα της με γυμναστική, επειδή ξέφυγε από το διατροφικό της πλάνο.

Η Jennifer Aniston έχει μεταμορφωθεί σε fitness guru και αποδεικνύει ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψουμε. «Ο προπονητής μου, Leyon Azubuike, με ξεκίνησε από το ένα λεπτό, μετά πρόσθεσε άλλο ένα και, από το πουθενά, φτάσαμε στα τρία», είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο Well + Good. «Αλλά αν μιλάς κατά τη διάρκεια, γίνεται ευκολότερο και μπορείς να το φτάσεις στα πέντε ή τα 10 λεπτά».

Παρότι η φυσική της κατάσταση είναι εξαιρετική, δεν ασπάζεται τη φιλοσοφία του «όλα ή τίποτα» στο fitness. Αντί για αυτό, κάνει τα προγράμματα που της φτιάχνουν τη διάθεση και ξέρει πως θα της γίνουν συνήθεια – ποτέ δεν «τιμωρεί» το σώμα της με γυμναστική, επειδή ξέφυγε από το διατροφικό της πλάνο. «Πάντα το αλλάζω λίγο γιατί δεν μπορώ με τίποτα να βαριέμαι, αλλά ποτέ δεν φτάνω στα άκρα για να είμαι σε φόρμα, επειδή είναι εξαντλητικό – προτιμώ να μείνω σταθερά εκεί που βρίσκομαι», αποκάλυψε. «Επίσης, λατρεύω τη γυμναστική – μου φτιάχνει το κέφι και με κάνει να νιώθω όμορφα».

Αυτήν την εποχή, στην καρδιά της πρωταγωνιστεί το Pilates. Ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του lockdown εξαιτίας ενός τραυματισμού και, τελικά, έγινε το αγαπημένο της. «Δεν είναι μόνο μία καλή μορφή άσκησης επειδή ενεργοποιεί το σώμα, αλλά πραγματικά σε αλλάζει», εξήγησε.

Για την Jennifer Aniston, το fitness είναι συνώνυμο της ευεξίας και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της. «Είναι τα πάντα, από τον πρωινό μου διαλογισμό μέχρι το τι επιλέγω να βάλω στο σώμα μου, διατροφικά μιλώντας, αλλά και τις πληροφορίες που μπαίνουν στο μυαλό μου, από άποψη ενημέρωσης και των ανθρώπων που βάζω στη ζωή μου».

Φυσικά, όταν έρχεται η ώρα να πάει γυμναστήριο, προτιμά να έχει παρέα. Και με ποια θα μπορούσε να περνάει καλύτερα από την τηλεοπτική – και πραγματική – καλύτερη φίλη της, Courtney Cox; «Αν είμαι γυμναστήριο, θα τη βρω στη σάουνα», αποκάλυψε γελώντας. 
 

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.