CELEBRITIES

«Όλοι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι»: Όταν ο Damiano φίλησε τον κιθαρίστα του


The Jennettes

28 Ιουνίου 2021

«Όλοι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι»: Όταν ο Damiano φίλησε τον κιθαρίστα του
Οι Måneskin μπήκαν στη ζωή μας το Μάιο, όταν κέρδισαν τη Eurovision, κι από τότε δε σταματούν να προωθούν την αποδοχή της διαφορετικότητας – τόσο χάρη στο εκκεντρικό τους στιλ, όσο και στη συμπεριφορά τους. Τώρα, κάνοντας την πιο επαναστατική κίνηση, Thomas και Damiano αντάλλαξαν ένα έντονο φιλί στην Πολωνία.

Οι Måneskin μπήκαν στη ζωή μας το Μάιο, όταν κέρδισαν τη Eurovision, κι από τότε δε σταματούν να προωθούν την αποδοχή της διαφορετικότητας – τόσο χάρη στο εκκεντρικό τους στιλ, όσο και στη συμπεριφορά τους.

Πολλές φορές έχουν δώσει «γροθιά» στην τοξική αρρενωπότητα, τόσο με τις ενδυματολογικές επιλογές τους, όσο και με τη σκηνική τους παρουσία. Ο τραγουδιστής τους, Damiano David, κατέρριψε τα στερεότυπα φορώντας μπότες με τακούνι και κάνονταςpole dancing στη σκηνή του X – Factor, απ’ όπου η μπάντα έγινε γνωστή στην Ιταλία. Στον τελικό της Eurovision φίλησε τον ντράμερ Ethan Torchio, αλλά και τον κιθαρίστα, Thomas Raggi

Τώρα, κάνοντας την πιο επαναστατική κίνηση, Thomas και Damiano αντάλλαξαν ένα έντονο φιλί στην Πολωνία, μια χώρα που καταπιέζει με τη νομοθεσία της τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας.

«Ίσα δικαιώματα για την LGBTQ κοινότητα. Πιστεύουμε πως όλοι πρέπει να μπορούν να κάνουν ό,τι κάναμε εμείς, χωρίς φόβο. Πιστεύουμε πως όλοι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να μπορούν να είναι ό,τι στο διάολο θέλουν να είναι. Ευχαριστούμε Πολωνία. Η αγάπη δεν είναι ποτέ λάθος», είπε ο Damiano από τη σκηνή.

 

πηγή φωτογραφίας: Instagram

 

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.