CELEBRITIES

H Serena Williams αποσύρεται από το Wimbledon - Ο τραυματισμός που ίσως κοστίσει την καριέρα της


The Jennettes

30 Ιουνίου 2021

H Serena Williams αποσύρεται από το Wimbledon - Ο τραυματισμός που ίσως κοστίσει την καριέρα της
Σε μία από τις πιο δυσάρεστες στιγμές της καριέρας της, η Serena Williams αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το Wimbledon – από τον πρώτο κιόλας γύρο του αγώνα με την Aliaksandra Sasnovich. 

Σε μία από τις πιο δυσάρεστες στιγμές της καριέρας της, η Serena Williams αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το Wimbledon – από τον πρώτο κιόλας γύρο του αγώνα με την Aliaksandra Sasnovich

Η πρωταθλήτρια που έχει ήδη κατακτήσει 23 Grand Slam κι ήθελε έναν ακόμη τίτλο για να φτάσει στο ρεκόρ της Margaret Court, δεν ένιωθε καλά από την αρχή. Ο δεξής της γοφός ήταν ήδη δεμένος και η δυσκολία που αντιμετώπιζε, εμφανής. Η Serena Williams απομακρύνθηκε από το γήπεδο με δάκρυα στα μάτια, με την αντίπαλό της να δηλώνει «λυπημένη» για αυτό που συνέβη. «Είναι απίστευτη πρωταθλήτρια. Αυτά γίνονται μερικές φορές στο τένις».

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σκληρό θέαμα – η έκφρασή της αποτυπώνει τον πόνο και τη στενοχώρια που ένιωθε. Είχε προσπαθήσει σκληρά να επιστρέψει δυναμικά στο άθλημά της, έχοντας ήδη περάσει τρεις μήνες μακριά από το γήπεδο, μετά το Australian Open. Μπήκε στο Wimbledon έτοιμη για όλα, όμως τώρα κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα καταφέρει να γυρίσει πίσω.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DATA TENIS (@data.tenis)

«Ήμουν συντετριμμένη που έπρεπε να αποσυρθώ σήμερα, έχοντας τραυματίσει το δεξί μου πόδι. Η αγάπη και η ευγνωμοσύνη μου βρίσκονται στους θαυμαστές και την ομάδα που έδωσαν τόση σημασία στο να βρίσκομαι εντός γηπέδου. Το αίσθημα της στήριξης και της ζεστασιάς από το κοινό σήμερα όταν μπήκα – κι όταν βγήκα – σήμαιναν τα πάντα για εμένα», έγραψε στο Instagram.

Η αδελφή της, Venus Williams, ωστόσο, συνεχίζει σταθερά προς την κορυφή. Έχει ήδη κατακτήσει πέντε Wimbledon, ενώ μάλλον βρίσκεται στην καλύτερη εποχή της – κέρδισε τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα από το 2018, απέναντι στη Mihaela Buzarnescu από τη Ρουμανία.

 

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

 

Δείτε ακόμη:


 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.