CELEBRITIES

Η Gal Gadot καλωσόρισε το τρίτο της παιδί με τον Jaron Varsano - Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία


The Jennettes

30 Ιουνίου 2021

Η Gal Gadot καλωσόρισε το τρίτο της παιδί με τον Jaron Varsano - Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία
Η Wonder Woman έγινε μαμά για τρίτη φορά!

Η Wonder Woman έγινε μαμά για τρίτη φορά!

Η διάσημη ηθοποιός Gal Gadot και ο σύζυγος της, Jaron Varsano, καλωσόρισαν το τρίτο μωρό τους, την κόρη Daniella, όπως ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram την Τρίτη, δημοσιεύοντας μια γλυκιά φωτογραφία της πενταμελούς πλέον οικογένειάς της. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει επίσης μαζί άλλες δύο κόρες, την Alma, 9 και την Maya, 4.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

«Η γλυκιά μου οικογένεια. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων και χαρούμενη (και κουρασμένη). Είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Daniella στην οικογένειά μας. Στέλνω σε όλους σας αγάπη και υγεία. GG», έγραψε κάτω από την ανάρτηση.

Η Gadot αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της σε μια ανάρτηση στο Instagram της 1ης Μαρτίου, δημοσιεύοντας μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία στο κρεβάτι, που έγραφε «ξανά τα ίδια», καθώς ο σύζυγός της ακουμπούσε το χέρι του πάνω στην κοιλίτσα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Σε μια εμφάνιση στο Jimmy Kimmel Live! τον Απρίλιο, η Gadot μοιράστηκε πως είπε στα δύο παιδιά της για την εγκυμοσύνη, εξηγώντας ότι η Alma είχε προηγουμένως λάβει την ομιλία για την εγκυμοσύνη πριν από τη γέννηση της Maya, αλλά η Maya ήταν «εξαιρετικά περίεργη για το πώς έφτασε το μωρό εκεί» και για το «πώς θα βγει».

«Εξηγήσαμε λοιπόν τον τρόπο κατάλληλα, "η μαμά και ο μπαμπάς έκαναν μια μεγάλη αγκαλιά, ο μπαμπάς φύτεψε έναν σπόρο στην κοιλιά της μαμάς"», είπε. «Ακολουθούμε την τακτική της ιστορίας με τις μελισσούλες και τα λουλουδάκια».

Δείτε ακόμη: Οι 20 διάσημες που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους στο Instagram 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS