CELEBRITIES

Η Demi Moore βρίσκεται στην Ελλάδα και συναντήθηκε με γνωστούς σχεδιαστές


The Jennettes

30 Ιουνίου 2021

Η Demi Moore βρίσκεται στην Ελλάδα και συναντήθηκε με γνωστούς σχεδιαστές
Η Demi Moor βρίσκεται στην Ελλάδα και συναντήθηκε με γνωστούς σχεδιαστές

Τις τελευταίες ημέρες δεν σταματάμε να γράφουμε για τις λαμπερές παρουσίες που βρίσκονται στη χώρα μας. Τώρα ήρθε να προσθεθεί στο club των ξένων διασημοτήτων και η αγαπημένη ηθοποιός, Demi Moore. Η πασίγνωστη σταρ του Hollywood εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι να κάνει βόλτα και ψώνια και δεν ήταν μόνη της.

Η Moore ήρθε στη χώρα μας μαζί με την κόρη της, Rumer Willis. Μάλιστα, η ίδια επισκέφτηκε και συνάντησε τους σχεδιαστές Mi-Ro στο ατελιέ τους. Οι σχεδιαστές  Δημήτρης Μαστρόκαλου και Γιάννης Ράπτης πρόδωσαν την επισκεψή της στην Αθήνα με ένα Instagram Story.

Η Demi Moore και την κόρη της Rumer ποζάρουν με τους σχεδιαστές μέσα στο Mi-Ro Designers Store στην Αθήνα αναφέροντας πως ήταν «μεγάλη χαρά» να υποδεχθούν τη διάσημη ηθοποιό στο κατάστημά τους.

jenny.gr

Η γοητευτική ηθοποιός φορούσε ένα total black σύνολο και πόζαρε χαμογελαστή απολαμβάνοντας την μεσημεριανή της βόλτα στο κέντρο.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.