CELEBRITIES

Goldie Hawn: Χορεύει ABBA και απολαμβάνει τη θάλασσα σε ελληνικό νησί


The Jennettes

1 Ιουλίου 2021

Goldie Hawn: Χορεύει ABBA και απολαμβάνει τη θάλασσα σε ελληνικό νησί
Η διάσημη ηθοποιός και μαμά της Kate Hudson, συνόδευσε την κόρη της για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στο ελληνικό νησί και έδειξε τον ενθουσιασμό της μέσα από ένα βίντεο που τραγουδάει και χορεύει στην μουσική των Abba και το θρυλικό τραγούδι Mamma Mia.

Ήρθε η στιγμή για την Goldie Hawn να ζήσει το ελληνικό όνειρο στο νησί της Σκιάθου!

Η διάσημη ηθοποιός και μαμά της Kate Hudson, συνόδευσε την κόρη της για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στο ελληνικό νησί και έδειξε τον ενθουσιασμό της μέσα από ένα βίντεο που τραγουδάει και χορεύει στην μουσική των ABBA και το θρυλικό τραγούδι Mamma Mia.

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι ABBA έχουν συνδεθεί άμεσα με την Σκιάθο, αφού εκεί πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Mamma Mia με την Meryl Streep, όπου και έδωσε στο νησί μια μεγάλη δημοσιότητα, φέρνοντας επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

«Δεν μπορώ να σταματήσω, ούτε θα σταματήσω να χορεύω στη Σκιάθο», έγραψε στη λεζάντα. «Mamma Mia, τι νησί!!».

Η Hawn είναι γνωστή για την groovy ατμόσφαιρα που εκπέμπει στο instagram της, αφού πολλές φορές ανεβάζει βίντεο με χορευτικά και μουσική.

«Θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο χορεύτρια από οτιδήποτε άλλο», είπε στη The Guardian πέρσι. «Όταν μιλάω για χορό στη ζωή, είναι πραγματικά πώς κινούμαστε», συνέχισε η Hawn. «Είναι το πώς αντιμετωπίζουμε το σήμερα, πώς μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο, πώς εμψυχωνόμαστε και αισθανόμαστε ότι αυτό που έχουμε μέσα μας είναι πολύτιμο και σημαντικό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Η ηθοποιός απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές με την κόρη της, Kate Hudson, 42 ετών, η οποία έχει γυρίσματα στα ελληνικά νησιά για το Knives Out 2. Συνοδεύονται επίσης από τον σύντροφο της Hudson, Danny Fujikawa, 35 ετών, και την 2χρονη κόρη τους, Rani.

Η Hudson είχε μοιραστεί στο παρελθόν μερικές αγαπημένες αναμνήσεις που έκαναν ταξίδια με τη μητέρα της ως παιδί. 

«Όταν ήμασταν παιδιά και πηγαίναμε σε ταξίδια, είχαμε ο ένας τον άλλον, το Uno και οποιαδήποτε άλλα παιχνίδια», είπε. «Είναι αστείο γιατί μας ανάγκασε να δημιουργούμε πράγματα στο μυαλό με τη φαντασία μας και να συνδεθούμε πραγματικά μεταξύ μας».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν ήξερες ότι έχουν «βασιλικό αίμα»

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.