CELEBRITIES

«Είναι άθλος»: Ο Πρίγκιπας Harry μιλά για τη νέα του ζωή, ως πατέρας δύο παιδιών


5 Ιουλίου 2021

«Είναι άθλος»: Ο Πρίγκιπας Harry μιλά για τη νέα του ζωή, ως πατέρας δύο παιδιών
Έναν μόλις μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του και ο πρίγκιπας Harry προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή. Ο Δούκας του Sussex δε δίστασε να ανοιχτεί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την οικογένειά του, όταν εμφανίστηκε στα βραβεία WellChild. Σύμφωνα με το αμερικανικό Hello!, μίλησε με τον Ed Sheeran – που έχει επίσης μία μικρή κόρη - ο οποίος του είπε γελώντας πως «είσαι ακόμη στα χαρακώματα!».

Έναν μόλις μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του και ο πρίγκιπας Harry προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή. 

Ο Δούκας του Sussex δε δίστασε να ανοιχτεί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την οικογένειά του, όταν εμφανίστηκε στα βραβεία WellChild. Σύμφωνα με το αμερικανικό Hello!, μίλησε με τον Ed Sheeran – που έχει επίσης μία μικρή κόρη - ο οποίος του είπε γελώντας πως «είσαι ακόμη στα χαρακώματα!».

Όταν καλλιτέχνης ρώτησε τον πρίγκιπα πώς του φαίνεται το ότι μεγαλώνει ξανά ένα νεογέννητο, προσέχοντας παράλληλα τον μόλις δύο ετών Archie, εκείνος αποκάλυψε πως «τα δύο (παιδιά) είναι σίγουρα άθλος». Τόνισε, ωστόσο, ότι η Lilibet είναι ήρεμο μωράκι. 

«Είμαστε τυχεροί ως τώρα, είναι χαλαρή και φαίνεται χαρούμενη που απλώς κάθεται στην άκρη για λίγο, την ώρα που ο Archie τρέχει γύρω – γύρω γεμάτος ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά.

«Τώρα, ως πατέρας δύο παιδιών, νιώθω πιο κοντά, γεμάτος έμπνευση και θαυμασμό για αυτές τις οικογένειες, που παίρνουν δύναμη από απερίγραπτες προκλήσεις με τη στήριξη του WellChild», είπε στην ομιλία που εκφώνησε. 

 

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.