CELEBRITIES

Demi Moore: Aπολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη μαγευτική Σαντορίνη


The Jennettes

5 Ιουλίου 2021

Demi Moore: Aπολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη μαγευτική Σαντορίνη
Demi Moore: Aπολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην μαγευτική Σαντορίνη

H Demi Moore βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και τις πανέμορφες θάλασσες. Δεν είναι η μόνη διάσημη star του Hollywood που επέλεξε τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές αφού φαίνεται ότι τα νησιά μας έχουν την τιμητική τους. 

Η ίδια βρίσκεται μαζί με την κόρη της, Rumer Willis και όλες τους οι αναρτήσεις τους μυρίζουν Ελλάδα και διαφημίζουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο! Η 58χρονη ηθοποιός βρίσκεται στη μαγευτική Σαντορίνη, όπως δείχνει μια νέα φωτογραφία, που ανέβασε σε σκάφος με τη Rumer και είχε την λεζάντα: «4η Ιουλίου στη Σαντορίνη».

Μητέρα και κόρη μοιάζουν σαν έφηβες και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους στιγμές. Η Rumer ανεβάζει   στα social media της με στιγμιότυπα από τις διακοπές της, με φόντο τις πανέμορφες θάλασσες. Μία από τις περιγραφές της ήταν - «Παράδεισος» θέλοντας να δείξει πόσο έχει μαγευτεί από το υπέροχο νησί της Σαντορίνης!

Δείτε τις αναρτήσεις και ταξιδέψτε νοερά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

 

Φωτογράφια: Getty Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.