CELEBRITIES

Melisa Döngel: Ο πατέρας της τη βίαζε στα 15 - Τώρα, γίνεται η φωνή του #MeToo στην Τουρκία


The Jennettes

11 Ιουλίου 2021

Melisa Döngel: Ο πατέρας της τη βίαζε στα 15 - Τώρα, γίνεται η φωνή του #MeToo στην Τουρκία

Το κίνημα #MeToo ξέσπασε και στην Τουρκία. Την  ώρα που οι χρήστες των social media εξέφραζαν την αγανάκτησή τους για την απόφαση δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερους δύο γονείς που κακοποιούσαν τα παιδιά τους, δημοφιλείς προσωπικότητες της χώρας μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες. 

Ανάμεσά τους και η Melisa Döngel, την οποία στην Ελλάδα γνωρίζουμε από τη σειρά Elif. Μίλησε για πρώτη φορά για την κακοποίηση που υπέστη ως παιδί και προκάλεσε ανατριχίλα. 

Αποκάλυψε πως ο πατέρας της τη βίαζε από τα 15 της χρόνια. Το είχε πει στη μητέρα της, η οποία δεν την πίστεψε. Και σήμερα, στα 21 της, προσπαθεί να ξεσηκώσει όσο περισσότερους Τούρκους μπορεί, ενώ διεκδικεί την επιμέλεια της ανήλικης αδελφής της.

«Βασικά ποτέ δεν σκέφτηκα να γίνω ηθοποιός. Το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω ψυχολόγος. Αλλά η ζωή με οδήγησε στην υποκριτική», δήλωσε σε συνέντευξή της. «Στην υποκριτική, μπορούμε να υποδυθούμε διάφορους χαρακτήρες και να γίνουμε καθρέφτης πολλών αδιέξοδων καταστάσεων, τις οποίες ζει ο κόσμος. Ελπίζω κατά κάποιον τρόπο να γινόμαστε κάτι σαν οδηγός».

Μετά την εξομολόγησή της, κύμα στήριξης ξεσηκώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το hashtag #YalnızDeğilsınMelisaDöngel (Melisa Döngel δεν είσαι μόνη) βρίσκεται στις τάσεις του Twitter και γίνεται προσπάθεια για την αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά την παιδική κακοποίηση.

 

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Δυνατές φωτογραφίες που περιγράφουν τη γυναικεία κακοποίηση

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.