CELEBRITIES

Sharon Stone: Σε σπάνια εμφάνιση με τον 21χρονο γιο της στο Beverly Hills


The Jennettes

12 Ιουλίου 2021

Sharon Stone: Σε σπάνια εμφάνιση με τον 21χρονο γιο της στο Beverly Hills
Η Sharon Stone δεν κάνει συχνά εμφανίσεις με τα παιδιά της, αλλά πρόσφατα εντοπίστηκε με τον μεγαλύτερο γιο της, Roan, να περπατούν μαζί στο Μπέβερλι Χιλς την Πέμπτη, αναζητώντας το τέλειο γυαλί ηλίου!

Η Sharon Stone δεν κάνει συχνά εμφανίσεις με τα παιδιά της, αλλά πρόσφατα εντοπίστηκε με τον μεγαλύτερο γιο της, Roan, να περπατούν μαζί στο Beverly Hills την Πέμπτη, αναζητώντας το τέλειο γυαλί ηλίου!

Ο Roan είναι γιος της Sharon, με τον Phil Bronstein. Παντρεύτηκαν το 1998 και υιοθέτησαν τον γιο τους το 2000, ενώ χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα.

Το 2019, ο Roan υπέβαλε έγγραφα για να περιλαμβάνει το νόμιμο όνομά του το επώνυμο της μητέρας του, κάνοντας το πλήρες όνομά του σε Roan Bronstein Stone.

Στην έξοδό τους, η Sharon φορούσε μια κοντή, μαύρη αμάνικη μπλούζα, τζιν, δερμάτινες μπότες και μια τσάντα με μοτίβο ζέβρα. Ο Roan, εν τω μεταξύ, είχε το ξανθό του μακρύ μαλλί πιασμένο, φορώντας ένα φανελάκι, μαύρο τζιν και πάνινα παπούτσια με αντίστοιχη ζώνη.

Μητέρα και γιος φάνηκαν να περνάνε καλά και να γελούν κατά τη διάρκεια της βόλτας τους!

Την προηγούμενη βδομάδα οι φήμες ότι η 63χρονη σταρ του κινηματογράφου και μια από τις διαχρονικά πιο αισθησιακές γυναίκες του πλανήτη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ζευγάρι με τον 25χρονο ράπερ, RMR, ενισχύθηκαν.

Το Page Six αποκάλυψε πως η ηθοποιός και ο ράπερ έχουν «βγει πολλά ραντεβού» και περνάνε πολύ χρόνο μαζί. «Απολαμβάνουν τη συντροφιά ο ένας του άλλου αυτή τη στιγμή και κάνουν παρέα. Περνούν υπέροχα μαζί», είπε μια πηγή. «Είναι στην ίδια συχνότητα και είναι μια πολύ μοναδική φιλία».

Δείτε ακόμη: 13 διάσημοι που έχουν «ανοιχτεί» για τη μάχη τους με ψυχικές ασθένειες

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.