CELEBRITIES

Cooking With Paris: Η Paris Hilton αποκτά το δικό της μαγειρικό show στο Netflix


The Jennettes

13 Ιουλίου 2021

Cooking With Paris: Η Paris Hilton αποκτά το δικό της μαγειρικό show στο Netflix
Το διάσημο μαγειρικό show της Paris Hilton παίρνει μια θέση στον κόσμο της δημοφιλούς πλατφόρμας, Netflix!

Το διάσημο μαγειρικό show της Paris Hilton παίρνει μια θέση στον κόσμο της δημοφιλούς πλατφόρμας, Netflix!

Τη Δευτέρα, το Netflix ανακοίνωσε ότι το Cooking With Paris θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Αυγούστου. Φυσικά, η Hilton δεν είναι ακριβώς γνωστή για την τεχνογνωσία της στην κουζίνα, οπότε η σειρά των έξι μερών θα επικεντρωθεί στην «έλλειψη» δεξιοτήτων μαγειρικής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

«Φέρνει τα πάνω κάτω στον κόσμο της παραδοσιακής μαγειρικής», έγραψε το Netflix σε μια ανακοίνωση. «Δεν είναι εκπαιδευμένη σεφ και δεν προσπαθεί να είναι. Με τη βοήθεια των διάσημων φίλων της, ανακαλύπτει νέα συστατικά, νέες συνταγές και εξωτικές συσκευές κουζίνας. Εμπνευσμένο από τη viral σειρά της στο YouTube, η Paris θα μας μεταφέρει από το μανάβικο στο στρωμένο τραπέζι».

Στην εικόνα εξωφύλλου του νέου show, η Hilton φοράει ένα έντονο ροζ φόρεμα με φιόγκο στο μπροστινό μέρος του, κρατώντας το σκύλο της στο ένα χέρι και ένα σύρμα καλυμμένο με ροζ γλάσο στο άλλο. Και έτσι απλά, είναι λες και γυρίσαμε στο 2008, ξανά!

Ο κόσμος ερωτεύτηκε για πρώτη φορά το «Cooking with Paris» τον Ιανουάριο του 2020, όταν η Hilton παρουσίασε τις δεξιότητες μαγειρικής της σε μια εκπομπή στο YouTube με το ίδιο όνομα. Από τότε ασχολείται με τη δημιουργία μερικών απολαυστικών πιάτων για τη σειρά.

Και για όσους από εσάς θα προτιμούσατε ένα έντυπο αντίγραφο των συνταγών της - όπως τα «διάσημα λαζάνια» από το πρώτο επεισόδιο του Cooking with Paris, είστε τυχεροί! 

Η Hilton αποκάλυψε τον Μάιο ότι εργάζεται επίσης στο δικό της βιβλίο μαγειρικής, το οποίο είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αργότερα το 2020 αλλά έχει καθυστερήσει.

Το Cooking with Paris έρχεται στις 4 Αυγούστου στο Netflix!

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που «έκρυψαν» την πραγματική τους ηλικία

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.