Η σύντροφος του Romeo Beckham μιμείται την χαρακτηριστική «πόζα VB» και η Victoria σχολιάζει

The Jennettes
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021

H Victoria Beckham, πέρα από το γεγονός ότι είναι από τις πιο κομψές της βιομηχανίας της μόδας, έχει ξεχωρίσει για μερικές αρκετά πρωτότυπες δράσεις. Μάλιστα, η ίδια έχει εφεύρει τη «στάση VB», στην οποία καμία άλλη star δεν μπορεί να τη συναγωνιστεί. 

Ωστόσο, βρέθηκε εκείνη που τόλμησε να μιμηθεί την περίφημη πόζα όπου η Victoria έχει το πόδι της υψωμένο σε ορθή γωνία με το σώμα της, ενώ χαλαρώνει σε έναν καναπέ. Η προσπάθεια έγινε από την 18χρονη Mia, τη σύντροφο του γιου της, Romeo Beckham και φυσικά, η Victoria έσπευσε να σχολιάσει!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Όπως έγραψε η star στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε από τη Mia: «Εργασία σε εξέλιξη, πόζα VB». Ο Romeo φυσικά, βοήθησε την κοπέλα του να επιτύχει την περίφημη στάση της μαμάς του, σηκώνοντας το πόδι της στον αέρα αλλά η αλήθεια είναι πως η Victoria είναι ασυναγώνιστη κάθε φορά που την κάνει. 

Η Mia Regan πόζαρε με ένα λαχανί αθλητικό σύνολο που έφερε την υπογραφή της μητέρας του συντρόφου της από τη συνεργασία της με την Reebok. Ο Romeo είναι σε σχέση με τη Mia εδώ και δύο χρόνια και οι δυο τους ασχολούνται ενεργά με το modeling ενώ δείχνουν πολύ αγαπημένοι μαζί.

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities