CELEBRITIES

Hailey Bieber: Μας δείχνει τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της με μια #nomakeup selfie


The Jennettes

22 Ιουλίου 2021

Hailey Bieber: Μας δείχνει τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της με μια #nomakeup selfie
Όταν σκεφτόμαστε τη Hailey, την συνδέουμε πάντα με το κλασικό Καλιφορνέζικο ξανθό μαλλί της, αλλά το μοντέλο επιστρέφει σταδιακά στη σκοτεινή πλευρά και τώρα είναι σίγουρα περισσότερο μελαχρινή παρά ξανθιά.

Όταν σκεφτόμαστε τη Hailey, την συνδέουμε πάντα με το κλασικό Καλιφορνέζικο ξανθό μαλλί της, αλλά το μοντέλο επιστρέφει σταδιακά στη σκοτεινή πλευρά και τώρα είναι σίγουρα περισσότερο μελαχρινή, παρά ξανθιά.

Τη Δευτέρα δημοσίευσε μια selfie χωρίς μακιγιάζ στις ιστορίες της στο Instagram και όχι μόνο το δέρμα της φαινόταν απίστευτο, αλλά τα μαλλιά της είναι η τέλεια απόχρωση μετάβασης για όποιον δεν μπορεί να επιλέξει τη φωτεινή ή την πιο σκούρα πλευρά.

Με τη φυσική της καστανή απόχρωση να φαίνεται πιο υγιής από ποτέ, η Hailey έχει προσθέσει μερικές χρυσές ξανθές ανταύγειες, οι οποίες όταν συνδυάζονται με τον ήλιο του Λος Άντζελες είναι πραγματικά πανέμορφες.

Όχι μόνο αυτό είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού, αλλά είναι επίσης ιδανικό λόγω της χαμηλής συντήρησης, που απαιτεί ελάχιστα φρεσκαρίσματα και ανανεώσεις, καθώς όσο μακραίνει τόσο πιο φυσικό φαίνεται!

jenny.gr
@Haileybieber/Instagram

Δείτε ακόμη: 5+1 hot χρώματα κραγιόν που φοράνε όλες οι stars το καλοκαίρι

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.