CELEBRITIES

Το μοναδικό δώρο που ζήτησε η Selena Gomez για τα γενέθλιά της


The Jennettes

23 Ιουλίου 2021

Το μοναδικό δώρο που ζήτησε η Selena Gomez για τα γενέθλιά της

Η ημέρα των γενεθλίων μας λένε πως είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά και πως οι ευχές εισακούονται πιο εύκολα. Η ευχή που έκανε η Selena Gomez ή μάλλον το δώρο που ζήτησε ανήμερα των γενεθλίων της είναι πολύ ξεχωριστό και η ίδια εύχεται να το λάβει από τον κόσμο. 

Ως μία από τις πιο δημοφιλείς celebrities σε όλο τον κόσμο, η Selena έχει ξεχωρίσει για τη μουσική της, για πολλά από τα fashion looks της αλλά και για το γεγονός ότι δηλώνει υπέρμαχος του body positivity και το εκφράζει με την πρώτη ευκαιρία. Η star που θαυμάζει ο κόσμος για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, έγινε 29 ετών την Πέμπτη και το γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. 

H διάσημη τραγουδίστρια αφού ευχαρίστησε για τις ευχές τους θαυμαστές της, ζήτησε να πραγματοποιηθεί μία εντελώς διαφορετική ευχή στα φετινά της γενέθλια. Να κάνουν όσες περισσότερες δωρεές μπορούν στο beauty brand της, Rare Beauty  που έχει δημιουργηθεί για να στηρίξει τον αγώνα κατά των ψυχικών ασθενειών γιατί είναι πολλά τα άτομα που το έχουν πραγματική ανάγκη.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

H ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για την ψυχική της υγεία και για τη μάχη που έχει δώσει με το άγχος. Όπως έχει αποκαλύψει μεταξύ άλλων: "Υπέφερα ψυχικά και συναισθηματικά. Δεν μπορούσα να χαμογελάσω ή να πιστέψω ότι τα πράγματα ήταν φυσιολογικά. Ένιωθα ότι ο πόνος και το άγχος μου με κυρίευαν και ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου".

Δείτε ακόμη: 13 διάσημοι που έχουν «ανοιχτεί» για τη μάχη τους με ψυχικές ασθένειες 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.