CELEBRITIES

Selena Gomez: Yμνεί το body positivity και αναδεικνύει τις καμπύλες της


Εύα Κονδύλη

5 Ιουλίου 2021

Selena Gomez: Yμνεί το body positivity και αναδεικνύει τις καμπύλες της
Η Selena Gomez γνωρίζει τι αναζητάμε όλες σε ένα μαγιό: Αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα! Και αυτό ακριβώς δημιούργησε με τη νέα της συλλογή μαγιό με το brand La' Mariette.

Η Selena Gomez γνωρίζει τι αναζητάμε όλες σε ένα μαγιό: Αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα! Και αυτό ακριβώς δημιούργησε με τη νέα της συλλογή μαγιό με το brand La'Mariette.

Πρόσφατα, προσπάθησε να σχεδιάσει μια ολόκληρη συλλογή για το La'Mariette, την μάρκα που διευθύνει η κολλητή της φίλη!

Η νέα συνεργασία περιλαμβάνει έξι νέα στυλ, δύο τοπ, δύο bikinis, ένα ολόσωμο κομμάτι και ένα παρεό, με σχέδιο εμπνευσμένο από την ίδια τη Selena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA’MARIETTE (@lamariette)

Η Selena και η La'Mariette στόχευαν να συνοψίσουν την προσωπικότητά της στο σχέδιο «Aura». Είναι περιττό να πούμε πως η Selena Gomez είναι το απόλυτο body positivity icon! Μια γυναίκα που δεν φοβάται να δείξει το σώμα της και να αναδείξει τις καμπύλες της, γνωρίζοντας πως αυτή η αυθεντικότητα είναι που την κάνει πραγματικά αισθησιακή.

«Το Aura είναι εμπνευσμένο από τη Selena, η αύρα της λάμπει σε ό, τι κάνει και θέλουμε όλοι οι άλλοι να νιώσουν ένα τέτοιο μετασχηματιστικό συναίσθημα, ότι είναι ο πιο αυθεντικός εαυτός τους», δήλωσε η συνιδρύτρια, Morgan Brutocao. 

«Η αυτοπεποίθηση της Selena είναι απαράμιλλη και η δημιουργία ενός σχεδίου μαζί της, η οποία ενσωματώνει αυτό, είναι τόσο ικανοποιητική».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA’MARIETTE (@lamariette)

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό για εμάς να δημιουργούμε μαγιό γιατί στη Theresa, στη Morgan, και σε εμένα, μας αρέσει πολύ να είμαστε έξω», είπε η Selena σε δελτίο τύπου για τη συλλογή. 

«Μετά από δείγματα, το αγαπημένο μου χρώμα ήταν το μοβ, ήθελα να μείνω μακριά από τα συνηθισμένα χρώματα μου, το κόκκινο και το λευκό. Το μοβ έμοιαζε διαφορετικό για μένα και προσθέσαμε χρωματισμούς όπως πράσινο και neon εδώ και εκεί, γίνεται πραγματικά το δικό σου μαγιό, όπως και να το φοράς».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA’MARIETTE (@lamariette)

Η νέα σειρά έχει κάτι ακόμη τέλειο: Περιλαμβάνει πολλά μεγέθη, από XS σε XXL, οπότε αναφέρεται σε κάθε γυναικείο σωματότυπο, για να έρχεται να «δέσει» ακριβώς πάνω στις καμπύλες μιας γυναίκας!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Hair Icon: Selena Gomez

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.