CELEBRITIES

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Ρομαντική απόδραση στα Hamptons


The Jennettes

5 Ιουλίου 2021

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Ρομαντική απόδραση στα Hamptons
Αφού πέρασαν οικογενειακό χρόνο με τα παιδιά τους στα Universal Studios του Χόλυγουντ την Παρασκευή, το ζευγάρι πήγε σε ένα ρομαντικό ταξίδι στα Hamptons, όπου εντοπίστηκαν να απολαμβάνουν μια βόλτα μαζί το Σάββατο.

Οι Bennifer, για ακόμη μια φορά, μας χαρίζουν στιγμές που πιστεύουμε ότι η πραγματική αγάπη υπάρχει και πως αν κάτι είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει!

Αφού πέρασαν οικογενειακό χρόνο με τα παιδιά τους στα Universal Studios του Χόλυγουντ την Παρασκευή, το ζευγάρι πήγε ένα ρομαντικό ταξίδι στα Hamptons, όπου εντοπίστηκαν να απολαμβάνουν μια βόλτα μαζί το Σάββατο.

jenny.gr

Ο Affleck και η Lopez βρέθηκαν έξω, ντυμένοι σε παρόμοια μπεζ σύνολα, καθώς περπατούσαν αγκαλιασμένοι, συνοδευόμενοι από φίλους. Το ζευγάρι φάνηκε να είναι αχώριστο, μοιράζοντας ένα φιλί κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

jenny.gr

Ακολουθώντας τους αντίστοιχους χωρισμούς τους από την Ana de Armas και τον Alex Rodriguez νωρίτερα φέτος, το αγαπημένο ζευγάρι είναι αχώριστο. 

«Ο Ben φαίνεται πάντα πολύ χαρούμενος όταν είναι με τη Jen», είπε μια πηγή πρόσφατα στο PEOPLE, ενώ μια άλλη πηγή είπε για την Lopez, «περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του».

Το ζευγάρι γνωρίζει τα παιδιά του άλλου καθώς η Lopez σχεδιάζει μια μετακόμιση από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες, όπου μένει ο Affleck, και τα 13χρονα δίδυμα της, ο γιος Maximilian David και η Emme Maribel, τους οποίους μοιράζεται με τον πρώην Marc Anthony, «είναι εν πλω με ένα φρέσκο ξεκίνημα στο Λος Άντζελες».

jenny.gr

«Γνωρίζουν καλά τον Ben», πρόσθεσε η πηγή. «Όλα φαίνονται να λειτουργούν ομαλά. Είναι πολύ προφανές ότι η Jennifer σκέφτεται σοβαρά αυτή τη σχέση. Δεν ήταν τόσο ευτυχισμένη εδώ και πολύ καιρό». Ο Affleck μοιράζεται επίσης τις κόρες Violet Anne, 15, Seraphina Rose, 12, και τον γιο Samuel Garner, 9 ετών, με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner.

Πηγές φωτογραφιών: Splash News

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.