CELEBRITIES

Ο Wentworth Miller μιλά για τη διάγνωσή του με αυτισμό: «Δεν είναι κάτι που θα άλλαζα»


The Jennettes

28 Ιουλίου 2021

Ο Wentworth Miller μιλά για τη διάγνωσή του με αυτισμό: «Δεν είναι κάτι που θα άλλαζα»
Ο Wentworth Miller μοιράζεται την διάγνωσή του με αυτισμό με τον κόσμο και έχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σχετικά με αυτή!

Ο Wentworth Miller μοιράζεται την διάγνωσή του με αυτισμό με τον κόσμο και έχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σχετικά με αυτή!

Ο ηθοποιός του Prison Break, 49 ετών, αποκάλυψε στο Instagram ότι είχε διαγνωστεί με αυτισμό ως ενήλικας πέρυσι, λέγοντας στους θαυμαστές του: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα άλλαζα. Έχει να κάνει με το ποιος ποιος είμαι. Και ό,τι έχω πετύχει».

Μαζί με μια φωτογραφία ενός κενού λευκού τετραγώνου, ο Miller έγραψε, «Αυτό το φθινόπωρο σηματοδοτεί 1 χρόνο από τότε που έλαβα την άτυπη διάγνωση αυτισμού μου. Προηγήθηκε μια αυτοδιάγνωση. Ακολούθησε μια επίσημη διάγνωση. Ήταν μια μακρά, ελαττωματική διαδικασία που χρειάστηκε ενημέρωση. Είμαι ένας μεσήλικας άντρας. Όχι 5 χρονών».

Ο Miller σημείωσε ότι «η πρόσβαση σε μια διάγνωση είναι προνόμιο που δεν απολαμβάνουν πολλοί», παραδεχόμενος ότι η διάγνωσή του «δεν αποτελεί έκπληξη».

Ο ηθοποιός τόνισε ότι ενώ μοιράστηκε τη δική του εμπειρία, δεν ήθελε να μιλήσει για την κοινότητα στο σύνολό της. «Δεν ξέρω αρκετά για τον αυτισμό. (Υπάρχουν πολλά να μάθω)», έγραψε. «Αυτή τη στιγμή η δουλειά μου είναι να εξελίξω την κατανόησή μου. Επανεξετάζοντας 5 δεκαετίες βιωμένης εμπειρίας μέσω μιας νέας οπτικής».

Ο Miller ολοκλήρωσε το μήνυμά του ευχαριστώντας εκείνους που «συνειδητά ή ασυνείδητα μου έδωσαν εκείνο το επιπλέον κομμάτι χάρης + χώρου με την πάροδο των ετών» και του επέτρεψαν να «κινείται στον κόσμο με τρόπο που να έχει νόημα για μένα ανεξάρτητα από το αν είχε νόημα για αυτούς».

Πηγή cover: Splash News

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που έδωσαν «μάχη» με τα ναρκωτικά και βγήκαν νικητές 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.