CELEBRITIES

Γιατί η Cher επισκέφθηκε στην Ελβετία την Tina Turner;


The Jennettes

29 Ιουλίου 2021

Γιατί η Cher επισκέφθηκε στην Ελβετία την Tina Turner;
Η Tina Turner είχε έναν επισκέπτη την Κυριακή στο σπίτι της στην Ελβετία, μία παλιά φίλη της, την Cher. 

Η Tina Turner είχε έναν επισκέπτη την Κυριακή στο σπίτι της στην Ελβετία, μία παλιά φίλη της, την Cher

Η Tina, η οποία εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame αυτό το φθινόπωρο, ταλαιπωρήθηκε φέτος λόγω των προβλημάτων της υγείας της παρά το γεγονός ότι κατά τα άλλα ήταν μία καλή χρονιά με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της από το HBO. Επίσης, το σόου της στο Broadway επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο με την Adrienne Warren να επαναλαμβάνει την υποψήφια για βραβείο Tony ερμηνεία της.

Η φιλία της Tina και της Cher πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Las Vegas και η Turner είχε πάει ως καλεσμένη στα τηλεοπτικά σόου της Cher. Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του '60, όταν δούλευαν ταυτόχρονα για τον Phil Spector. Οι Sonny & Cher ήταν μέρος του κόσμου του Phil και η Tina είχε κυκλοφορήσει το «River Deep Mountain High». 

Η Cher κάνει διακοπές στην Ευρώπη, οπότε φυσικά έκανε μία στάση στην Ελβετία για να δει τη φίλη της. Μετά τη συνάντηση τους έγραψε στο Twitter:

«Πέρασα τις τελευταίες 3 ώρες με την φίλη και είδωλο μου «Τina». Η μεγαλύτερη γυναίκα performer και ερμηνεύτρια! Η πάντα όμορφη και πάντα καταπληκτική Tina Turner». Έτσι, ο λόγος που η Cher επισκέφθηκε στην Ελβετία την Turner κρύβεται στη βαθιά φιλία, αλλά και αλληλοεκτίμηση που έχουν, ενώ πιθανολογούμε πως οι τρεις ώρες δεν τους έφτασαν. 

Δείτε ακόμη: stars χωρίς social media


Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.