CELEBRITIES

H Jamie Lee Curtis αποκάλυψε με υπερηφάνεια ότι το παιδί της είναι τρανσέξουαλ


The Jennettes

30 Ιουλίου 2021

H Jamie Lee Curtis αποκάλυψε με υπερηφάνεια ότι το παιδί της είναι τρανσέξουαλ

Η Jamie Lee Curtis δήλωσε με υπερηφάνεια ότι το μικρότερο παιδί της είναι transgender. 

Η θρυλική μορφή της μεγάλης οθόνης, που έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Christopher Guest, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό AARP, «παρακολουθούσαμε με θαυμασμό και υπερηφάνεια τον γιο μας να γίνεται η κόρη μας, η Ruby». Η 25χρονη κόρη του ζευγαριού είναι συντάκτρια ηλεκτρονικών παιχνιδιών ενώ είναι αρραβωνιασμένη και ετοιμάζεται να παντρευτεί. 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Curtis: «Αυτή και η αρραβωνιαστικιά της θα παντρευτούν τον επόμενο χρόνο. Εγώ θα αναλάβω τον γάμο». Μάλιστα, η 62χρονη ηθοποιός ανέφερε πως η αλλαγή αυτή του παιδιού της, τη βοήθησε να ξεπεράσει κάποιες παλαιότερες αντιλήψεις που είχε υιοθετήσει για την ταυτότητα των φύλων και όλο αυτό συνέβαλε και στη δική της «μεταμόρφωση».

Η Curtis και ο Guest έχουν μία ακόμη κόρη, την 34χρονη Annie, η οποία είναι παντρεμένη και είναι δασκάλα χορού. Στην ερώτηση αν έχει εγγόνια, η ηθοποιός απάντησε: «όχι ακόμη, αλλά ελπίζω να αποκτήσω». 

Πριν δύο χρόνια, η Curtis είχε προχωρήσει σε μία σπάνια εξομολόγηση, μιλώντας για τον εθισμό της στα ναρκωτικά. Όπως είχε παραδεχθεί, εθίστηκε στα χάπια μετά από μια πλαστική χειρουργική επέμβαση, ενώ τα έπαιρνε και με τον πατέρα της, Tony Curtis. Η ίδια αποκάλυψε πώς εκδηλώθηκε ο εθισμός της - και τις προσπάθειές της να παραμείνει νηφάλια, ενώ παράλληα εργαζόταν. 

Όταν αποφάσισε να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης, η Curtis εξομολογήθηκε: «Ήμουν πεπεισμένη ότι κάποιος στο θα πρόδιδε την εμπιστοσύνη μου. Αλλά αυτό δεν συνέβη πραγματικά και ο φόβος μου ήταν αβάσιμος». 

Δείτε ακόμη:

10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.