CELEBRITIES

To Crown επιστρέφει: Δείτε την πρώτη φωτογραφία με τη "νέα" Diana


The Jennettes

11 Αυγούστου 2021

To Crown επιστρέφει: Δείτε την πρώτη φωτογραφία με τη "νέα" Diana
To The Crown επιστρέφει: Δείτε την πρώτη φωτογραφία με την "νέα" Diana

Η σειρά "Crown" έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για την 5η σεζόν και οι νέες φωτογραφίες κάνουν το γύρο του Internet. H νεαρή ηθοποιός, Elizabeth Debicki που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Emma Corrin, η οποία για την ερμηνεία της κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Α' γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά. 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Debicki και φοράει ένα από τα πιο stylish looks της Lady D, ένα oversized blazer και τζιν παντελόνι ενώ δίπλα της είναι τα τηλεοπτικά παιδιά που παίζουν τους πρίγκιπες William και Harry.

Η νέα πρωταγωνίστρια είναι στο Ardverikie Lodge καθώς μοιάζει με το Κάστρο του Μπαλμόραλ, όπου οι αληθινοί royals περνάνε τις διακοπές τους.

Η όμορφη ηθοποιός θυμίζει αρκετά την πριγκίπισσα σε μεγαλύτερη ηλικία, η οποία μάλιστα θα την υποδυθεί στους δυο τελευταίους κύκλους της σειράς. Ακόμη, νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και για τον χαρακτήρα της κόρης της Ελισάβετ, πριγκίπισσας Άννας, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Claudia Harrison.

Δείτε ακόμη:

Πηγή φωτογραφίας: Splash Ideal Images
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.