CELEBRITIES

«Τι θεωρείται αρκετό;»: Ο Tom Hardy αποκαλύπτει πώς η πανδημία του άλλαξε ριζικά τον τρόπο ζωής


The Jennettes

12 Αυγούστου 2021

«Τι θεωρείται αρκετό;»: Ο Tom Hardy αποκαλύπτει πώς η πανδημία του άλλαξε ριζικά τον τρόπο ζωής
Κοίτα να δεις που η πανδημία δεν άλλαξε ριζικά μόνο στους «κοινούς θνητούς» τη ζωή, αλλά και σε μερικούς από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη, όπως ο Tom Hardy!

Κοίτα να δεις που η πανδημία δεν άλλαξε ριζικά μόνο τη ζωή των «κοινών θνητών», αλλά και σε μερικούς από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη, όπως ο Tom Hardy!

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για το πώς έκανε στροφή 360 μοιρών εξαιτίας της πανδημίας και των lockdowns, αλλά και για το πώς αυτά τον «ανάγκασαν» να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του στη ζωή.

Σε μια συνέντευξη στο Esquire, ο 43χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτό που πέρασε με την οικογένειά του ήταν «αφυπνιστικό». Όπως είπε, τρομοκρατήθηκε όταν είδε πολλούς ανθρώπους να κάνουν υπερβολές στην αγορά βασικών ειδών (όλοι θυμόμαστε τις σκηνές από τα άδεια ράφια με χαρτί τουαλέτας από τα σουπερμάρκετ) και αναρωτήθηκε αν εισέρχονταν σε μια φάση «αποκάλυψης ζόμπι».

Είπε ότι η ζωή του στο σπίτι μετατράπηκε σε πολλές καθημερινές προπονήσεις, σε χώρο μάθησης για τα παιδιά του και ναι, ήταν ακόμη και ένας από τους διάσημους που έφτιαχναν ψωμί στο σπίτι, κάτι που όπως σχολίασε «απολάμβανε» αρκετά.

jenny.gr

Tom Cruise - Δυσλεξία

Διαγνώστηκε για πρώτη φορά με δυσλεξία στην ηλικία των επτά. Παρά αυτήν την πρώιμη διάγνωση, ο Cruise αναφέρει ότι είχε μια σκληρή παιδική ηλικία, αφού υπέστη εκφοβισμό από τους συνομηλίκους.

Ο ελεύθερος χρόνος που είχε ξαφνικά στα χέρια του, του έδωσε τη δυνατότητα να σκεφτεί κάποια πράγματα και να τα δει από άλλη οπτική. «Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τον κόσμο και τη συμπεριφορά μου και το πώς ζούσα τη ζωή μου και τι είναι σημαντικό και τι όχι», είπε χαρακτηριστικά.

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τελικά υπάρχουν «λιγότεροι λόγοι να δουλεύει κανείς», καθώς τα σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι το να είσαι μαζί με τα παιδιά σου, να είσαι υγιής και να τρως σωστά.

«Αν έχεις μια στέγη πάνω από το κεφάλι σου, ένα κρεβάτι από κάτω σου και φαγητό στο ψυγείο, τι θεωρείται "αρκετό"; Επειδή δεν είναι μια πρόβα η ζωή, έτσι; Βγαίνει ζωντανά. Ζεις μόνο μια φορά».

Δείτε ακόμη: Τέχνη και πανδημία: 15 αναδημιουργίες κλασικών έργων τέχνης κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS