CELEBRITIES

Το μεγαλύτερο παράπονο της Monica Lewinsky, λίγο πριν η ιστορία της προβληθεί στο Netflix


The Jennettes

13 Αυγούστου 2021

Το μεγαλύτερο παράπονο της Monica Lewinsky, λίγο πριν η ιστορία της προβληθεί στο Netflix
Όποιος γνωρίζει λίγο από αμερικανική ιστορία και πολιτική - ή απλά του αρέσουν τα σκάνδαλα - τότε γνωρίζει το όνομα Monica Lewinsky και σίγουρα έχει ακούσει ότι η ιστορία της πρόκειται να γίνει σειρά στο Netflix!

Όποιος γνωρίζει έστω και λίγο από αμερικανική ιστορία και πολιτική - ή απλά του αρέσουν τα σκάνδαλα - τότε ξέρει πολύ καλά το όνομα Monica Lewinsky και ήδη ετοιμάζεται για το American Crime Story: Impeachment, τη νέα σειρά του Netflix βασισμένη στην ιστορία της.

Για τους δύο (;) ανθρώπους που ίσως δεν γνωρίζουν, το 1995 η Monica Lewinsky ήταν intern στο γραφείο του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Bill Clinton, και είχε εμπλακεί σε εξωσυζυγική σχέση μαζί του. Το αποτέλεσμα ήταν η καθαίρεση του Clinton από την προεδρία και ο κοινωνικός αποκλεισμός της Lewinsky, που κατέστρεψε για χρόνια την καριέρα και τη ζωή της.

Τώρα, η Monica «βρήκε» επιτέλους την φωνή της και το κουράγιο να πει την ιστορία της όπως εκείνη την γνωρίζει, εκτελώντας χρέη παραγωγού στη νέα σειρά του Netflix, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Η Lewinsky έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Vanity Fair και μίλησε για μερικά πολύ προσωπικά της θέματα, όπως για το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνει μετά από όλη αυτήν την ιστορία.

«Το ότι μερικές από τις επιλογές μου, πλήγωσαν κάποιους ανθρώπους», είπε.

jenny.gr

Η σχέση της με τον τότε Πρόεδρο ήρθε στο φως τρία χρόνια αργότερα, κατά τη διάρκεια μιας άλλης έρευνας για τον Bill Clinton, πυροδοτώντας ένα σκάνδαλο που καθήλωσε το έθνος.

Ο Clinton κατηγορήθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων τον Δεκέμβριο του 1998 με κατηγορίες για ψευδορκία και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης για τις προσπάθειές του να καλύψει τη σχέση του με την Lewinsky. 

Η Γερουσία ψήφισε τον Φεβρουάριο του 1999 για να τον απαλλάξει από αυτές τις κατηγορίες, επιτρέποντάς του να υπηρετήσει το υπόλοιπο της δεύτερης θητείας του. Την ίδια στιγμή, η Monica Lewinsky τράπηκε σε φυγή, με την κοινή γνώμη να την κατακρίνει με τον πλέον αισχρό τρόπο.

Μετά από μεγάλη περίοδο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Lewinsky έγινε υπέρμαχος κατά του bullying και ξεκίνησε την καμπάνια #DefyTheName το 2018.

Στο παρελθόν, είχε δηλώσει πάλι στο Vanity Fair ότι έχει «αναγνωρίσει στον εαυτό της τα λάθη της, για τα οποία εξακολουθεί να μετανιώνει και να ντρέπεται». Ας είναι αυτή η σειρά η ευκαιρία για εκείνη να λάβει μια κάποια δικαίωση, και να αποτέλεσει απάντηση στα όποια double standards χρειάστηκε να αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

 

Δείτε ακόμη: Τα σκάνδαλα του "παλιού" Hollywood που μας σοκάρουν μέχρι σήμερα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.