CELEBRITIES

Στο τελευταίο της throwback η Salma Ηayek μας δείχνει πώς φοριέται το κόκκινο


The Jennettes

13 Αυγούστου 2021

Στο τελευταίο της throwback η Salma Ηayek μας δείχνει πώς φοριέται το κόκκινο
Στο τελευταίο της throwback η Salma Ηayek μας δείχνει πώς φοριέται το κόκκινο. Η μεξικανική καταγωγή της και η σιλουέτα της λατίνας δεν ταίριαζαν στα standards αλλά εκείνη κατάφερε με τον δυναμισμό της και το τελέντο της να επικρατήσει.

Η Μεξικανή star, Salma Hayek, ξεχωρίζει τόσο για το ταλέντο της όσο και για το πόσο έχει συμφιλιωθεί με το χρόνο. Η ίδια κατάφερε να "ταράξει" τα νερά του Hollywood και να αντισταθεί στα στερεότυπα που κυριαρχούσαν.

Η μεξικανική καταγωγή της και η σιλουέτα της λατίνας δεν ταίριαζαν στα standards αλλά εκείνη κατάφερε με τον δυναμισμό της και το τελέντο της να επικρατήσει. Πλέον, έχει μία επιτυχημένη καριέρα και έχει  παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της και όπως μας δείχνει μέσα από το Instagram της έχει αγαπήσει τον εαυτό της και σίγουρα αποτελεί ένα θετικό πρότυπο για όλες τις γυναίκες.

Πρόσφατα, έκανε throwback όταν ήταν εμφανώς νεότερη και το μόνο που μπορούμε να διαπιστώσουμε είναι για το πόσο όμορφα μεγαλώνει. Η ίδια ποζάρει στο φακό φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα το οποίο το έχει συνδυάσει με ένα κόκκινο κραγιόν και δείχνει πιο θηλυκή από ποτέ.  Όπως ήταν αναμενόμενο, οι followers της δεν σταμάτησαν να της αφήνουν κολακευτικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία.

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.