CELEBRITIES

Η Kendall Jenner κάνει διακοπές με το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του αγοριού της


The Jennettes

18 Αυγούστου 2021

Η Kendall Jenner κάνει διακοπές με το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του αγοριού της
Το διάσημο supermodel γιορτάζει τη νίκη του συντρόφου της, Devin Booker, ο οποίος κέρδισε το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς του Τόκιο με την ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ. 

Γνωρίζατε ότι η Kendall Jenner είναι «χρυσή» Ολυμπιονίκης; Όχι; Εντάξει, προφανώς αστειευόμαστε!

Το διάσημο supermodel γιορτάζει τη νίκη του συντρόφου της, Devin Booker, ο οποίος κέρδισε το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς του Τόκιο με την ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ. 

jenny.gr
@dbook/Instagram

Την Τρίτη, ο σταρ του ΝΒΑ μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένου ενός στιγμιότυπου της Kendall ξαπλωμένης στο σκάφος, φορώντας το μετάλλιό του.

Φήμες για τη σχέση τους έγιναν γνωστές για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2020, αλλά οι δυο τους δεν έκαναν τη σχέση τους επίσημη στο Instagram μέχρι τη φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εκείνη την εποχή, το μοντέλο είχε μοιραστεί μια γλυκιά φωτογραφία με τους δυο τους στα stories της στο Instagram, εκπλήσσοντας τους φαν της.

jenny.gr

«Είναι τρελή για αυτόν. Δεν την έχουμε δει ποτέ πιο ευτυχισμένη. Όλη η οικογένειά της αγαπά τον Devin», είπε μια πηγή στο PEOPLE τον Ιούνιο για το ζευγάρι. «Είναι cool τύπος. Χαμηλών τόνων και δεν θέλει να είναι στη δημοσιότητα. Είναι πολύ γλυκός με την Kendall».

Αν και η πηγή σημείωσε ότι το supermodel «είναι πολύ ιδιωτικό απέναντι σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση τους», είναι «προφανές ότι έχουν κάτι πολύ ιδιαίτερο».

Δείτε ακόμη: Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των supermodels των 90's 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.