CELEBRITIES

Η Angelina Jolie είναι μια εξωγήινη θεά: Νέες φωτογραφίες και trailer από το πολυαναμενόμενο «Eternals»


Σύρμα Κιουπελόγλου

19 Αυγούστου 2021

Η Angelina Jolie είναι μια εξωγήινη θεά: Νέες φωτογραφίες και trailer από το πολυαναμενόμενο «Eternals»
H Angelia Jolie επιστρέφει στην κινηματογραφική οθόνη και στον κόσμο των franchise ταινιών, ως super heroine. 

H Angelia Jolie επιστρέφει στην κινηματογραφική οθόνη και στον κόσμο των franchise ταινιών, ως super heroine. 

To σύμπαν της Marvel μας συστήνει τους «Eternals», μία μυθική εξωγήινη ομάδα 10 ατόμων που δημιουργήθηκε αιώνες πριν από εξωγήινους θεούς, γνωστούς ως Celestials, και στάλθηκε στη Γη για να παρακολουθεί την ανθρωπότητα και να προστατεύει τον πλανήτη από τέρατα και απειλές.  

Η Jolie ενσαρκώνει τη Thena, μία από τους επίλεκτους πολεμιστές της ομάδας. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι ο άριστος χειρισμός όπλων. Για να προετοιμαστεί, ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου ώστε να κατακτήσει τη φυσική χάρη στη ροή κινήσεων που έχει ο χαρακτήρας, καθώς και μαθήματα χειρισμού όπλων, αν και τα περισσότερα από αυτά θα προστεθούν στην ταινία ψηφιακά. 

«Είναι ένα από τα πιο περίεργα πράγματα για να προπονηθείς επειδή πετάς πράγματα, αρπάζεις πράγματα, σπας πράγματα στη μέση. Νιώθεις λίγο τρελός. Απλώς πετάς το χέρι σου στον αέρα και σκέφτεσαι, «Αυτό είναι σπαθί; Είναι δόρυ; Είναι λάσο; Τι κάνω; Μετά μπαίνεις σε αυτό και είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά είναι ένα παζλ», δήλωσε η Jolie για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η επιλογή της Chloé Zhao στη σκηνοθεσία. Η ίδια είναι γνωστή για τα intimate arthouse dramas της με πρωταγωνιστές κυρίως μη επαγγελματίες ηθοποιούς. Φέτος, έγραψε ιστορία όταν η ταινία της «Nomadland» σάρωσε στα Όσκαρ, καθιστώντας την την πρώτη έγχρωμη γυναίκα που κέρδισε Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας.

Όσο απροσδόκητη κι αν φαίνεται αυτή η συνεργασία, η Zhao λατρεύει το σύμπαν της Marvel και την επιδίωκε εδώ και χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν μαζί της ο Moore και ο πρόεδρος του στούντιο, Kevin Feige, ήξεραν ότι ήταν η μόνη γυναίκα που μπορούσε να αναλάβει τη δουλειά. Η σκηνοθέτης είχε μάλιστα συμπεριλάβει μια αναφορά της Marvel στο «Nomadland», με μια σύντομη λήψη ενός κινηματογράφου που προωθούσε τους «Avengers».

Για να αποτυπώσει πλήρως το όραμα της, η Zhao ώθησε τη Marvel να αφήσει τις blue screens του στούντιο και να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα. Για μια από τις πρώτες σκηνές του film, όταν οι Eternals φτάνουν για πρώτη φορά στον πλανήτη το 5.000 π.Χ., η ίδια και το συνεργείο της ταξίδεψαν στη Fuerteventura στα Κανάρια Νησιά. 

Η Zhao συγκέντρωσε για το πρωταγωνιστικό cast 10 ταλαντούχους ηθοποιούς. Ανάμεσα τους μεγάλα ονόματα όπως η Angelina Jolie και η Salma Hayek αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες όπως η 15χρονη Lia McHugh. Για το «Eternals», ήθελε ηθοποιούς που θα μπορούσαν να ταυτιστούν με τον ρόλο τους, ακόμα κι αν δεν είναι αθάνατοι πολεμιστές από άλλο πλανήτη. Για τον λόγο αυτό ενθάρρυνε κάθε ηθοποιό να βρει ένα κομμάτι του εαυτού του στον χαρακτήρα του, είτε αυτή ήταν η δύναμή του, η ενσυναίσθηση ή η περιέργειά του για τον κόσμο.

«Δεν νομίζω ότι το καταλάβαμε μέχρι να φτάσουμε πραγματικά εκεί. Ένιωθα ότι έβγαζε από εμάς κάτι πιο προσωπικό, από μια βαθύτερη πλευρά του εαυτού μας. Δεν έψαχνε να βάλει κάτι πάνω μας, όπως έναν χαρακτήρα. Ήθελε από εμάς να ψάξουμε μέσα μας και να αποκαλυφθούμε ως ο χαρακτήρας», είπε η Jolie. 

Το επίσημο trailer μόλις κυκλοφόρησε και η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου 2021. 

Δείτε ακόμη: Όλα τα cameos του θρυλικού Stan Lee σε ταινίες της Marvel

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.