CELEBRITIES

Patsy Kensit: «Δεν χρειάζεται να παντρευτείς όλα τα αγόρια σου»


The Jennettes

23 Αυγούστου 2021

Kensit
Η Patsy Kensit ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική όταν ήταν μόλις 4 ετών. Σήμερα, είναι 53 και μιλάει για όλα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Guardian.

Η Patsy Kensit ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική όταν ήταν μόλις 4 ετών. Σήμερα, είναι 53 και μιλάει για όλα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Guardian.

Μεγάλωσε σε μία σχετικά φτωχή οικογένεια. Ο πατέρας της ήταν πολύ γοητευτικός άνδρας και με τρομερή έφεση στους αριθμούς. Ήταν όμως μπλεγμένος με το οργανωμένο έγκλημα. Μπήκε αρκετές φορές στη φυλακή, για την Kensit όμως συνέχισε να είναι ο μπαμπάς της, που τον αγαπούσε πολύ.  

Στα 4 της έπαιξε την κόρη της Mia Farrow στο «The Great Gatsby». Της άρεσε η φαντασίωση της υποκριτικής, η αντίθεση των κόσμων στους οποίους ζούσε, αυτού μέσα στην οθόνη και του πραγματικού. «Δεν είναι ότι κάποιος ήταν καλύτερος», λέει αλλά η μετάβαση από μία ζωή με ελάχιστα σε αυτό το σουρεαλιστικό σκηνικό της άνοιξε τα μάτια στις δυνατότητες που υπήρχαν. Γι’αυτό και η ίδια εκτιμούσε πολύ τη δουλειά της και δεν την πήρε ποτέ ως δεδομένη. Στα 15 της, ακόμα και μετά τα βράδια που χόρευε ξέφρενα στο θρυλικό Wag Club, με τους Wham!, φρόντιζε να είναι πάντα στο σετ στην ώρα της το πρωί. 

Σύμφωνα με την Kensit, ένα δείπνο στο σπίτι της Donatella Versace στα 90s και η συμβουλή του Elton John στάθηκαν η αφορμή να μη διαβάσει ποτέ ξανά τις κριτικές για εκείνη στις εφημερίδες. «Θα σε καταστρέψουν» της είπε o θρυλικός μουσικός. 

Η μητέρα της αρρώστησε πολύ νέα, στα 30 της διαγνώστηκε με καρκίνο στο τελευταίο στάδιο. Πολέμησε την αρρώστια για 20 χρόνια και τελικά πέθανε στα 53 της. Ο πατέρας της είχε πεθάνει όταν εκείνη ήταν 22 και έτσι ξαφνικά ένιωσε μόνη στον κόσμο. Για πολύ καιρό έψαχνε αυτήν την άνευ όρων αγάπη της οικογένειας στις σχέσεις της, πριν τη διοχετεύσει εξ ολοκλήρου στα παιδιά της.  

Η ίδια υπέστη υστερεκτομή στα 40 της. Κάποιοι επανεμφανιζόμενοι όγκοι την ανάγκασαν. Νίκησε τον καρκίνο αλλά η εμμηνόπαυση δεν ήταν εύκολη. «ίδρωνα πολύ ή δυσκολευόμουν να μιλήσω. Στη μέση της κουβέντας θόλωναν ξαφνικά όλα στο μυαλό μου. Όταν συνέβη ζωντανά στην τηλεόραση, οι άνθρωποι έβγαλαν κάθε λογής λάθος συμπεράσματα. Κανείς δεν είχε μιλήσει πραγματικά για την εμμηνόπαυση και έτσι αποφάσισα να το κάνω εγώ».

Η Kensit έχει δύο έφηβους γιους. Είναι πολύ περήφανη γι’αυτούς αλλά η εφηβεία είναι δύσκολη. «Ως γονιός έμαθα ότι δεν χρειάζεται να έχεις την τελευταία λέξη και αυτό με βοήθησε πολύ». 

Η δύναμη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει αποκτήσει με την ηλικία. Συνήθιζε να ανησυχεί τόσο πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι, αλλά τώρα στα 53 της κατάλαβε ότι δεν χρειάζεται να την συμπαθούν όλοι. Όσον αφορά τις συμβουλές που θα έδινε στον νεότερο εαυτό της αυτές είναι «Μην νοιάζεσαι τόσο» και μετά από τέσσερεις γάμους και τέσσερα διαζύγια,  «Δεν χρειάζεται να παντρευτείς όλα τα αγόρια σου». 

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: Getty images

Δείτε ακόμη: 25 Celebrities που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.