CELEBRITIES

O Michael Caine πέρασε 8 χρόνια προσπαθώντας να μην ανοιγοκλείσει τα μάτια του


The Jennettes

26 Αυγούστου 2021

O Michael Caine πέρασε 8 χρόνια προσπαθώντας να μην ανοιγοκλείσει τα μάτια του
O Michael Caine πέρασε 8 χρόνια ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του

Ο πετυχημένος ηθοποιός, Michael Caine, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Mirror και αποκάλυψε ότι προσπάθησε να μην κλείσει τα μάτια του για οκτώ χρόνια καθώς διάβασε σε ένα βιβλίο υποκριτικής ότι αυτή η μέθοδος θα τον βοηθήσει στην υποκριτική.

Βραβευμένος με Όσκαρ για τις ταινίες «Hannah and Her Sisters» και «The Cider House Rules» ο 88χρονος star θέλησε να δοκιμάσει την συγκεκριμένη τεχνική που διάβασε σε ένα βιβλίο υποκριτικής σκεπτόμενος ότι αυτό τον βοηθούσε να αποδίδει καλύτερα στους ρόλους του. 

Ο βετεράνος star έχει συμμετάσχει σε πάνω από 130 ταινίες αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή από το βιβλίο  «Διδάξτε τον εαυτό σας την υποκριτική» και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ένα πράγμα που μου έμεινε στο μυαλό ήταν: Μην ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου. Δεν πρέπει ποτέ να τα ανοιγοκλείνεις ». «Για τα επόμενα οκτώ χρόνια, περπατούσα προσπαθώντας να μην τα ανοι. Οι άνθρωποι γύρω μου, η μητέρα μου και όλοι, νόμιζαν ότι είχα τρελαθεί». Και πρόσθεσε: «Νόμιζαν ότι ήμουν ψυχοπαθής. Συνήθιζα να τρομάζω τους άλλους ανθρώπους ».

 

Μάλιστα, ο Caine είπε: «Εάν δεν κλείνετε τα μάτια σας, ξέρετε ότι μπορείτε να κρατήσετε το κοινό μαγευμένο. Δεν είναι τόσο δύσκολο αν το δοκιμάσει κάποιος. Η ακινησία έχει μια δυναμική! »

Δείτε ακόμη:

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.