CELEBRITIES

Ο James Corden και το cast του «Cinderella» ευθύνονται για ένα από τα πιο άβολα και κακόγουστα viral των τελευταίων χρόνων


The Jennettes

30 Αυγούστου 2021

corden corden
Ο James Corden έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους! Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μαζί με το υπόλοιπο cast της επερχόμενης ταινίας μιούζικαλ «Cinderella» προχώρησαν σε μία κίνηση προώθησης του φιλμ που χαρακτηρίστηκε, στην καλύτερη περίπτωση, ατυχής. 

Ο James Corden έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους -πάλι. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μαζί με του υπόλοιπο cast της επερχόμενης ταινίας μιούζικαλ «Cinderella» προχώρησαν σε μία κίνηση προώθησης του φιλμ που χαρακτηρίστηκε, στην καλύτερη περίπτωση, ατυχής. 

Συγκεκριμένα, οι Camila Cabello, James Corden, Idina Menzel και Billy Porter ντυμένοι με στολές από τα Target βγήκαν σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες και σταμάτησαν την κίνηση με ένα flash mob που άφησε τους πάντες άφωνους, αλλά όχι από θαυμασμό. Στην ομολογουμένως κακόγουστη φιέστα τους κατάφεραν να σύρουν και την Jennifer Lopez, αφού η μουσική τους επιλογή ήταν μία άβολη εκτέλεση του iconic «Let’s Get Loud». 

Ένα από τα video που κυκλοφόρησαν στο Twitter έχει ως πρωταγωνιστή τον James Corden να χορεύει ντυμένος ποντίκι και συγκεκριμένα να κουνάει τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε έναν οδηγό. To απόσπασμα έγινε αμέσως viral και προκάλεσε καταιγισμό σχολίων στα social media. 

«Ευχαριστώ πολύ, τώρα πρέπει να ζήσω με την εικόνα του Corden να μου δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε κοστούμι ποντικιού»

«Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που έχω δει»

«Φαντάσου να πεθάνεις γιατί δεν μπόρεσες να πας στο νοσοκομείο εγκαίρως εξαιτίας αυτού»

Θέλω να πω, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται κάποιος που πηγαίνει στη δουλειά του και έχει μπλέξει στην κίνηση του Λος Άντζελες, με όλες τις σκοτούρες που έχει στο κεφάλι του, είναι ένα σωρό διασημότητες να σταματούν την κυκλοφορία για να τραγουδήσουν σε μία προσπάθεια προώθησης ενός ακόμη άψυχου remake του Hollywood, με προϋπολογισμό εκατομμυρίων δολαρίων. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι το κάνουν χωρίς μάσκα, ενώ αλληλεπιδρούν με εντελώς αγνώστους.

Μία από τις πιο cringe στιγμές των social media, και δεν έχουμε δει και λίγες.

Πηγή φωτογραφίας getty images 

Δείτε ακόμη: Που ακριβώς γυρίστηκαν διάσημες ταινίες και σειρές; 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.