CELEBRITIES

H Adele σε εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο (και την τέλεια φούστα για ραντεβού)


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2021

H Adele σε εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο (και την τέλεια φούστα για ραντεβού)
H Adele σε ρομαντικό ραντεβού με τον νέο της σύντροφο - Δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ

Η Adele διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, και αυτό φαίνεται. Τα ξένα μέσα δεν σταματούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες που την δείχνουν άκρως ανανεωμένη και πλέον πολύ ερωτευμένη. Εδώ και μερικούς μήνες, είναι σε σχέση με τον manager του LeBron James, Rich Paul.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του όταν παρακολούθησε έναν αγώνα μπάσκετ και από τότε είναι πραγματικά αχώριστοι!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelettes©® (@adelettes)

Πρόσφατα, μάλιστα οι φωτογράφοι τους εντόπισαν μαζί να βγαίνουν μαζί για ρομαντικό δέιπνο στην περιοχή του Los Angeles. H 33χρονη τραγουδίστρια και ο 39χρονος manager θέλουν να παιρνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί! 

Η Adele δείχνει ότι έχει αφήσει πίσω το χωρισμό της και έχει κάνει μία νέα φρέσκια αλλαγή. Φορούσε λοιπόν μία mini φούστα που την συνδύασε με μαύρες μακριές μπότες, ένα μαύρο ζιβάγκο και μεγάλους κρίκους. Ο Paul φορούσε ένα τζιν και το συνδύασε με ένα μπλε φούτερ. Οι δυο τους φαίνονται πολύ ταιριαστοί και πλέον είναι από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood!

Δείτε ακόμη:  9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.