CELEBRITIES

«Ποιο είναι το γ*** κακό του να γερνάς;»: H Emilia Clarke, μετά από 2 εγχειρήσεις εγκεφάλου, δεν έχει χρόνο για πρότυπα ομορφιάς


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2021

«Ποιο είναι το γ*** κακό του να γερνάς;»: H Emilia Clarke, μετά από 2 εγχειρήσεις εγκεφάλου, δεν έχει χρόνο για πρότυπα ομορφιάς
Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό People, η Emilia Clarke μίλησε για τα «γελοία πρότυπα ομορφιάς» της σημερινής κοινωνίας αλλά και γιατί δεν πρόκειται να κάνει καμία πλαστική επέμβαση μετά τις δύο εγκεφαλικές αιμορραγίες που υπέστη. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό People, η Emilia Clarke μίλησε για τα «γελοία πρότυπα ομορφιάς» της σημερινής κοινωνίας αλλά και γιατί δεν πρόκειται να κάνει καμία πλαστική επέμβαση μετά τις δύο εγκεφαλικές αιμορραγίες που υπέστη. 

H Daenerys του Game of Thrones, στα 34 της χρόνια έχει υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις εγκεφάλου. Μία το 2011, όταν είχε την πρώτη της αιμορραγία και μία ξανά το 2013. Η ίδια αποκάλυψε ότι οι επεμβάσεις αυτές που της έσωσαν τη ζωή, έδωσαν ένα ισχυρό πλήγμα στην αυτοπεποίθησή της και όξυναν τις ανασφάλειες σχετικά με την εμφάνιση της. Την ίδια στιγμή όμως τη βοήθησαν να συνειδητοποιήσει καθώς μεγαλώνει ότι η εσωτερική ομορφιά είναι πολύ πιο σημαντική.

«Μετά τη χειρουργική επέμβαση, επειδή ένιωθα τόσο φοβισμένη και χωρίς αυτοπεποίθηση, τα έβαλα με την εμφάνισή μου. Καθώς μεγάλωνα, συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι είναι πιο όμορφοι όταν δεν σκέφτονται τον εαυτό τους και δεν λαμβάνουν υπόψη την ομορφιά τους. Οι ευτυχισμένες στιγμές και το να είσαι ευτυχισμένος είναι αυτό που θα θυμάσαι όταν πεθαίνεις. Δεν πρόκειται να θυμηθείς τις εποχές που έβγαλες μια εξαιρετικά χαριτωμένη selfie». 

Ως εκ τούτου η ηθοποιός είπε πως δεν σχεδιάζει να υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική επέμβαση για να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης, ούτε να κάνει «βαριά πράγματα» στο πρόσωπό της. Σύμφωνα με την Clarke, εκτός από την αποδοχή του ότι μεγαλώνει, οι κύριοι λόγοι που δεν θέλει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις είναι ο φόβος του θανάτου και η καριέρα της.

«Η ιδέα να αφήσω το πρόσωπό μου στα χέρια κάποιου που κρατάει μαχαίρι, όχι, όχι, όχι! Μην με πλησιάζεις αυτό. Δεν πρόκειται να συμβεί», είπε σχετικά με το θέμα της πλαστικής χειρουργικής και των ενέσιμων καλλυντικών. «Το νούμερο ένα είναι ο φόβος και το δεύτερο, (είναι πως) δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου αν δεν μπορώ να κουνήσω το πρόσωπό μου», ξεκαθάρισε. 

Η πάντα cool Clarke σημείωσε επίσης ότι δεν βίωσε καμία επιφοίτηση τύπου «άδραξε την ημέρα» μετά τις ιατρικές της περιπέτειες, απλά η κατάσταση την άφησε «πολύ φοβισμένη μήπως πεθάνει» και με τη σκέψη, «Ποιο είναι το γ*** κακό του να γερνάς;».

«Ποιο είναι το γ*** κακό του να γερνάς; Ποιες είναι οι δύο αλήθειες στη ζωή; Φόροι και θάνατος. Συμβαίνει. Η γήρανση είναι εγγύηση πως θα συμβεί. Νομίζω ότι οι γυναίκες που φαίνονται πιο όμορφες είναι οι γυναίκες που δεν φαίνονται νεότερες».

Τέλος, μίλησε για το ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να απαντά σε όσους νομίζουν ότι πρέπει να αλλάξει για να ταιριάξει στα γελοία πρότυπα ομορφιάς του σήμερα. «Δεν έχω αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή μου, αλλά είμαι ικανή να πω σε κάποιον που έχει άποψη γι’ αυτήν ότι δεν ενδιαφέρομαι να την ακούσω», πρόσθεσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει για τις πιέσεις του Χόλιγουντ και των ανθρώπων του να καταπολεμήσει τη διαδικασίας της γήρανσης με οποιοδήποτε κόστος, καθώς παλιότερα είχε δηλώσει στο Elle UK ότι κάποτε ένας αισθητικός προσώπου της είχε προτείνει να βάλει fillers, ώστε να «πάρει το πρόσωπό της πίσω» και εκείνη ήταν μόλις 28 ετών.

Σήμερα, στα 34 της, η star λέει ότι είναι πιο σοφή, πιο έξυπνη, έχει περισσότερες εμπειρίες, έχει κάνει όλα αυτά τα πράγματα και είναι υπερήφανη για αυτό και αυτό είναι κάτι που έρχεται μόνο με το πέρασμα του χρόνου. «Αν το πρόσωπό μου θα αντικατοπτρίζει τον χρόνο που έχω περάσει σε αυτή τη γη, είμαι μέσα σε αυτό».

Δείτε ακόμη: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.