CELEBRITIES

To απρόσμενο makeup hack που έμαθε η Millie Bobby Brown στα γυρίσματα του Stranger Things


Σύρμα Κιουπελόγλου

3 Σεπτεμβρίου 2021

Millie Bobby Brown
Όταν σκεφτόμαστε τηλεοπτικούς χαρακτήρες της Gen Z με αξιοζήλευτο στιλ και on point make up, σίγουρα το μυαλό μας δεν πάει στην Eleven του «Stranger Things». Αν και η 80s αισθητική της σειράς, φέρνει στο προσκήνιο ξανά τα scrunchies και τα πολύχρωμα eyeliner, το ότι η Millie Bobby Brown, που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα, είναι συνέχεια καλυμμένη με αίμα ή λάσπες, δεν βοηθάει πολύ. 

Όταν σκεφτόμαστε τηλεοπτικούς χαρακτήρες της Gen Z με αξιοζήλευτο στιλ και on point make up, σίγουρα το μυαλό μας δεν πάει στην Eleven του Stranger Things. Αν και η 80s αισθητική της σειράς, φέρνει στο προσκήνιο ξανά τα scrunchies και τα πολύχρωμα eyeliner, το ότι η Millie Bobby Brown, που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα, είναι συνέχεια καλυμμένη με αίμα ή λάσπες, δεν βοηθάει πολύ. 

Ωστόσο, η 17χρονη σήμερα ηθοποιός όχι μόνο έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία καλλυντικών, η οποία επεκτείνεται συνεχώς, αλλά είναι και μία από τις πιο αγαπημένες περσόνες της γενιάς της. 

Μεγαλώνοντας σε σετ ταινιών, η Brown κάθεται σε καρέκλες μακιγιάζ από τα 10 της, έτσι γρήγορα ανακάλυψε ποια προϊόντα δούλευαν και το πιο σημαντικό ποια δεν λειτουργούσαν, ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα της. Συνειδητοποίησε ότι όταν πρόκειται για τη φροντίδα του δέρματος και τα προϊόντα ομορφιάς της Gen Z, δεν υπάρχουν πολλές μάρκες που να απευθύνονται άμεσα σε αυτήν και τις δερματικές της ανησυχίες. Για παράδειγμα, προϊόντα που ξυπνούν το δέρμα αλλά δεν είναι απαραίτητα αντιγηραντικά. Τότε ήταν που αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της, ιδρύοντας πριν δύο χρόνια ένα vegan beauty brand.

Ως εκ τούτου λοιπόν, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για να μοιραστεί τα tips μακιγιάζ και ομορφιάς που της χάρισε η πολυετής εμπειρία της στα χέρια επαγγελματιών make up artists, αλλά και η ίδρυση του δικού της brand, «florence by mills». Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ένα εκπληκτικό hack που έμαθε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Stranger Things. Και ποιο είναι αυτό; Δεν θα το πιστέψετε αλλά η κρέμα ξυρίσματος μπορεί να αφαιρέσει κάθε υπόλειμμα μακιγιάζ. 

«Η κρέμα ξυρίσματος μπορεί να αφαιρέσει τα πάντα. Έβαζα πολύ κραγιόν όταν ήμουν νεότερη και μάλιστα γυαλιστερό που άφηνε χρώμα στα χείλη μου. Μερικές φορές μετά από μέρες φωτογράφισης, θα είχα σκιά ματιών που θα έμενε στα μάτια μου. Η κρέμα ξυρίσματος αφαιρεί κάτι τέτοιο. Στο Stranger Things, όταν έχω αιμορραγία στη μύτη ως Eleven, πρέπει να βγάλουμε το κόκκινο χρώμα γιατί προφανώς δεν μπορώ να κυκλοφορώ σαν να αιμορραγώ από τη μύτη εκτός σετ, οπότε στην 3η σεζόν αυτό χρησιμοποιούσαμε», αποκάλυψε η Millie Bobby Brown. 

Δείτε ακόμη: Η Eleven από το Stranger Things κάνει το πρώτο της εξώφυλλο

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.