CELEBRITIES

«Όλα μπορεί να χαθούν»: O λόγος που η Zendaya κάνει ψυχανάλυση


The Jennettes

8 Σεπτεμβρίου 2021

«Όλα μπορεί να χαθούν»: O λόγος που η Zendaya κάνει ψυχανάλυση
Αμέσως μόλις τελείωσε το lockdown, η Zendaya έκανε κάτι που πέρασε από το μυαλό αρκετών από εμάς: Ξεκίνησε ψυχανάλυση.

Αμέσως μόλις τελείωσε το lockdown, η Zendaya έκανε κάτι που πέρασε από το μυαλό αρκετών από εμάς: Ξεκίνησε ψυχανάλυση.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική Vogue, η 25χρονη ηθοποιός εξήγησε πως η πανδημία της έδωσε «μία πρώτη γεύση λύπης, αυτής που ξυπνάς και απλώς νιώθεις χάλια όλη μέρα, αναρωτιέσαι τι σκ*τα συμβαίνει. Τι είναι αυτό το σκοτεινό σύννεφο που με περιβάλλει και δεν μπορώ να το ξεφορτωθώ, καταλαβαίνετε;». Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισε να απευθυνθεί σε ειδικό και να αντιμετωπίσει το ζήτημα από τη ρίζα του.

«Φυσικά κάνω ψυχανάλυση», δήλωσε. «Θέλω να πω, αν κάποιος μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά και να πάει σε ειδικό, το συστήνω ανεπιφύλακτα. Θεωρώ ότι είναι υπέροχο. Ξέρετε, δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να δουλεύεις με τον εαυτό σου και να διαχειρίζεσαι αυτά τα πράγματα με κάποιον που μπορεί να βοηθήσει, κάποιον που μπορεί να σου μιλήσει και δεν είναι η μητέρα σου ή κάτι τέτοιο. Κάποιος τρίτος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός, εξήγησε ότι τη βασάνιζαν οικονομικά ζητήματα, μαζί με την ανάγκη της να εργάζεται διαρκώς, χωρίς διάλειμμα. «Ελπίδα μου είναι να βρεθώ σε ένα σημείο στην καριέρα μου που θα μπορώ να κάνω τις δουλειές που θέλω γιατί μου αρέσουν και να μη χρειάζεται να ανησυχώ για τα άλλα πράγματα», είπε. «Αλλά πάντα σκέφτομαι ότι πρέπει να δουλεύω. Γιατί αν δε δουλέψω, αύριο όλα μπορεί να χαθούν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Zendaya μιλάει για την ψυχική της υγεία. Πίσω στο 2013, λίγο πριν κλείσει τα 18, υπέφερε από αγχώδη διαταραχή. Όλα ξεκίνησαν από μία κακή ερμηνεία στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και, τελικά, γέμισε ανασφάλειες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

«Δεν ήταν το χειρότερό μου live, αλλά το πρώτο που απογοήτευσα τον εαυτό μου», εξήγησε.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 13 διάσημοι που έχουν «ανοιχτεί» για τη μάχη τους με ψυχικές ασθένειες

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.