CELEBRITIES

Πριν γίνει σταρ του Hollywood, η Anya Taylor-Joy πλάνταζε στο κλάμα στα αεροπλάνα


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2021

Πριν γίνει σταρ του Hollywood, η Anya Taylor-Joy πλάνταζε στο κλάμα στα αεροπλάνα
Πριν γίνει σταρ του Hollywood, η Anya Taylor-Joy πλάνταζε στο κλάμα στο αεροπλάνο

Η Anya Taylor-Joy γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τους ρόλους της στην μεγάλη οθόνη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για την επόμενη μεγάλη σταρ του Hollywood. Φυσικά, με τους ρόλους που έπαιζε πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα την αναγνωρίζει, είδικά στον δρόμο. 

Η λαμπερή ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευκη στο In Style και μίλησε για μία συνήθεια που είχε μέχρι τώρα αλλά πλέον δεν της είναι εύκολο να εκφράζεται δημόσια με τον ίδιο τρόπο. Ποια είναι αυτή η συνήθεια;

H Taylor-Joy συνήθιζε να κλαίει, ενώ βρισκόταν κατά τη διάρκεια κάποιας πτήσης και η αιτία δεν ήταν ο φόβος της για τα αεροπλάνα. Η ίδια εξήγησε ότι το κλάμα ήταν για εκείνη θεραπευτικό και όταν τελείωνε μία δουλειά και στην ουσία έπρεπε να αποχαιρετήσει τον ρόλο της, ξεσπούσε σε κλάματα.

"Έβαζα μία δραματική ταινία και έλεγα στον εαυτό μου, εντάξει σήμερα κλαίμε. Αλλά τώρα δεν μπορώ να κλαίω στα αεροπλάνα πια χωρίς ο κόσμος να ανησυχεί για την ψυχική μου υγεία. Κάποιος θα μου πει "είσαι εντάξει" και εγώ θα απαντήσω 'όχι, αυτό είναι καλό. Είναι καλό κλάμα. Είναι δάκρυα χαράς, το υπόσχομαι΄".

Μετά τα γυρίσματα του "The Witch", δήλωσε ότι έπαθε κατάθλιψη και μάλιστα συνειδητοποίησε πως θα της έλειπε πολύ ο ρόλος. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.